Xpert Beauty | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în Xpert Beauty să descoperi gama de produse cosmetice profesionale pentru păr, ten și corp!

Xpert Beauty

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj Credit Europe Bank si Banca Transilvania
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj Credit Europe Bank si Banca Transilvania
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Xpert Beauty, produse cosmetice profesionale, de la branduri consacrate

O rutină de îngrijire adaptată nevoilor fiecărei persoane e esențială pentru menținerea, pe termen lung, a sănătății și frumuseții. Tocmai de aceea, e important să alegi întotdeauna produse cosmetice de la branduri de încredere, realizate din ingrediente alese și cu proprietăți dovedite. Adică să alegi produsele profesionale din magazinul Xpert Beauty.

Cel mai complex lanț de concept stores de cosmetice profesionale din România, Xpert Beauty aduce laolaltă produse de îngrijire a părului, tenului, unghiilor și corpului, precum și produse de make up, produse pentru bărbați, de la branduri consacrate pe piața internațională de beauty. 

Mai mult decât atât, oferta Xpert Beauty include și aparate cosmetice profesionale precum: uscătoare de păr, lămpi de manichiură, plăci de îndreptat părul, ondulatoare, aparate de tuns, încălzitoare de ceară și sterilizatoare pentru instrumentele folosite în domeniul de beauty, așa cum e cazul celor folosite în serviciile de manichiură-pedichiură. 

Catalogul Xpert Beauty cuprinde, astfel, nume precum Babor, Collistar, Foreo, Guinot, Joico, OPI, Moroccanoil și multe, multe altele. 

Hai în magazinul Xpert Beauty din Supernova Pitești să descoperi întreaga colecție de beauty și să-ți alegi produsele cosmetice preferate!

Xpert Beauty acordă atenție, în egală măsură, nevoilor domnilor

Xpert Beauty are o colecție de produse cosmetice profesionale adaptate nevoilor domnilor. Aceasta include produse de îngrijire a părului: de la șampoane și balsamuri, până la produse de styling de la branduri precum Kérastase sau Keune și produse after shave de la branduri precum Guinot sau Babor. 

Astfel, colecția de produse cosmetice dedicată domnilor se caracterizează prin calitate înaltă și diversitate. Pentru că fiecare bărbat merită să beneficieze de cele mai bune produse de îngrijire, care să-l ajute să aibă grijă de sănătatea și frumusețea pielii sale. 

Hai și tu în Xpert Beauty, în Supernova Pitești, să-ți alegi produsele cosmetice preferate, de la cele mai prestigioase branduri!

Xpert Beauty te ajută să-ți duci rutina de îngrijire de acasă la un nou nivel! 

Cu ajutorul produselor Xpert Beauty, e foarte ușor să-ți duci rutina de îngrijire de acasă la un nou nivel și să obții sau să menții rezultatele profi din salon. 

Ți-ai vopsit recent părul la salon? Prelungește rezultatul astfel obținut cu ajutorul produselor de îngrijire a părului, adaptate nevoilor tale.

Nu știi ce să alegi, astfel încât să te bucuri de efectul dorit pe termen lung? Fii fără grijă: personalul Xpert Beauty este pregătit să te ajute cu informații și recomandări personalizate, ori de câte ori ai nevoie.