Vitamix | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în Vitamix și descoperă gama completă de alimente, suplimente alimentare și produse naturiste de îngrijire personală!

Vitamix

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Vitamix, locul unde găsești produse naturiste, prietenoase cu sănătatea ta

Misiunea brandului Vitamix este să le ofere clienților săi acces la o gamă generoasă de produse naturiste, din ingrediente atent selecționate, care să-i ajute să aibă grijă de sănătatea lor. 

În gama de poduse Vitamix găsești de la suplimente alimentare și vitamine, până la produse de îngrijire personală, printre care amintim cosmeticele bio (geluri de duș, șampoane, balsamuri, ape florale, produse pentru plajă și nu numai). 

Hai în Vitamix, în Supernova Pitești, să descoperi o varietate de cosmetice bio, prietenoase cu pielea ta! Alege-le pe cele adaptate nevoilor și preferințelor tale și ai în fiecare zi grijă de frumusețea pielii tale. Trupul tău îți va fi recunoscător. 

Cauți alimente din ingrediente cât mai curate? În Vitamix vei găsi, cu siguranță, cel puțin câteva produse pe placul tău… și-al papilelor tale. Aici poți descoperi numeroase mirodenii care dau savoare mâncărurilor pe care le pregătești, dar și dulciuri cu care să-ți răsfeți papilele când ți-e poftă de ceva gustos. Iată câteva dulciuri prezente în oferta Vitamix, pe care le poți încerca și tu: batoane de cereale și fructe, bomboane, budincă. 

Savurarea cafelei e unul dintre ritualurile tale preferate? Avem o superveste pentru tine: Vitamix are o întreagă gamă dedicată ceaiurilor și cafelelor. Te așteptăm în magazin s-o descoperi și să-ți alegi produsele preferate!

Ai intoleranță la gluten și ți-e greu să găsești produse alimentare adaptate nevoilor tale? Fii fără grijă: Vitamix ține cont de nevoile și preferințele diversificate ale clienților săi, astfel că în catalogul său găsești inclusiv numeroase alimente fără gluten: de la băuturi fără gluten, până la paste fără gluten, snacksuri fără gluten, cereale și leguminoase fără gluten. 

Bucură-te de produse naturiste de calitate, la prețuri promoționale!

Vitamix oferă clienților săi acces la o gamă generoasă de produse naturiste de calitate înaltă, la prețuri promoționale. Poți să-ți iei pachete perfecte pentru un mic dejun gustos și sănătos: caju, sirop de agave, lapte de migdale; pachete perfecte pentru a-ți prepara cel mai delicios macha latte. 

Te așteptăm în magazinul Vitamix din Supernova Pitești cu o gamă de produse bio pentru toate nevoile, preferințele și gusturile, la prețuri accesibile!

Ai nevoie de ajutor sau de recomandări? Personalul magazinului este atent la nevoile tale și pregătit să-ți ofere de fiecare dată, la fiecare sesiune de shopping, toate informațiile necesare. Pentru că tu meriți ce-i mai bun pentru sănătatea ta.