Colin's | Supernova Pitesti | Supernova

Hai la Colin’s să descoperi cele mai cool piese vestimentare din denim, care îți vor completa perfect garderoba casual!

Colin's

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Vino la Colin’s, în Supernova Pitești, și construiește-ți garderoba casual la care ai visat dintotdeauna!

Început în anii ‘80 ca o afacere de familie, Colin’s se numără, în prezent, printre brandurile cu tradiție care produc articole vestimentare din denim - atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ulterior, Colin’s și-a extins catalogul cu multe alte piese vestimentare și accesorii, iar în prezent este „un brand de fashion complet” pentru adepții stilului casual. 

Nu în ultimul rând, toate piesele vestimentare produse de Colin’s, atât cele confecționate din denim, cât și cele din bumbac sau alte materiale plăcute la atingere, îndeplinesc standarde înalte de calitate și de durabilitate. Ori de câte ori adaugi în garderoba ta un astfel de articol vestimentar, pe care îl îngrijești apoi corespunzător, știi că te vei putea bucura de el pe termen lung.

Așadar, fie că îți dorești o nouă pereche modernă de blugi, fie că ești în căutarea unei cămăși cool, din denim sau dintr-un alt material confortabil, a unei bluze, jachete, a unei perechi de pantaloni sport sau a unui alt item, hai la magazinul Colin’s din Supernova Pitești pentru o sesiune de shopping pe placul tău! Aici găsești o gamă generoasă de articole vestimentare și accesorii care-ți vor completa garderoba, toate confecționate din materiale de calitate și, bineînțeles, la prețuri superprietenoase. Când vine vorba de produsele Colin’s, raportul calitate-preț este unul excelent și convingător!

Dacă visezi la o garderobă casual versatilă, practică și, în același timp, cool sau dacă mai degrabă îți plac piesele vestimentare simple, clasice, confortabile, confecționate din materiale care-ți mângâie, pur și simplu, pielea, acum e un moment grozav să faci o vizită în Supernova Pitești și să-ți construiești garderoba pe care ți-ai dorit-o mereu. 

Indiferent că adopți un stil casual-minimalist sau unul îndrăzneț, la Colin’s găsești haine și accesorii din denim (și nu numai!) pe placul oricărei persoane care iubește stilul casual.

La Colin’s găsești articole vestimentare prietenoase cu mediul înconjurător

Colin’s investește constant în confecționarea unor articole vestimentare nu doar calitative și rezistente în timp, ci și cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. Astfel, colecția „Ecologic Jeans” cuprinde produse în ale căror procese de confecționare s-a utilizat mai puțină apă și a fost redus consumul de energie. Produsele din această colecție sustenabilă sunt marcate cu eticheta verde „Ecologic”. 

Să ai o garderobă cool și confortabilă și, totodată, să ai mai multă grijă de natură e acum mult mai ușor!