Vino în magazinul Deichmann din Supernova Pitești și descoperă cele mai noi și trendy colecții de încălțăminte!

DEICHMANN

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Categorie
Încălţăminte

Deichmann, brandul nemțesc de încălțăminte pentru întreaga familie

Prezent pe piața internațională de mai bine de 100 de ani, brandul nemțesc Deichmann se distinge atât prin vasta experiență, cât și prin tradiție și respectul acordat nevoilor și preferințelor fiecărui client. 

Colecțiile diversificate de încălțăminte, adaptate unei palete largi de stiluri vestimentare, raportul calitate-preț avantajos al produselor, precum și atenția dovedită de personalul magazinului de fiecare dată sunt doar câteva dintre calitățile care au propulsat firma germană de familie în rândul unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați retaileri europeni de încălțăminte. 

Astăzi, Deichmann este prezent în 31 de țări, iar rețeaua din România cuprinde 113 magazine, fiecare dintre acestea aducând în atenția publicului modele de încălțăminte pentru femei, bărbați, dar și pentru copii și adolescenți. 

Casual, elegant, urban sau sport? Hai la Deichmann să-ți găsești perechea potrivită de încălțăminte! 

Deichmann ține cont atât de ultimele tendințe în fashion, cât și de nevoile și preferințele clienților care trec pragul magazinului. Astfel, fie că ai un stil casual, sport sau mai degrabă elegant, în magazinul Deichmann din Supernova Pitești cu siguranță vei găsi perechea de încălțăminte perfectă pentru gusturile tale. 

Catalogul Deichmann cuprinde atât modele de încălțăminte de la mărci proprii, precum celebrele Graceland, Catwalk, Venice, Gallus, Memphis One, 5th Avenue, Medicus, AM Shoes, Vty, Victory, cât și colecții de la branduri apreciate pe piața internațională, printre care Champion, Bench, Esprit.

Iar dacă ai nevoie de o pereche de încălțăminte care să facă sesiunile de mișcare mai plăcute sau dacă pur și simplu ești în căutarea unor sneakerși superconfortabili, orientează-te către mărcile sport celebre din catalogul Deichmann, precum Adidas, Puma, Nike, Fila, Skechers sau Reebok.

Ai grijă de încălțămintea ta favorită cu ajutorul produselor și accesoriilor Deichmann

La Deichmann găsești o gamă generoasă de accesorii și produse de îngrijire a încălțămintei, precum creme și spray-uri de protecție, bureți cu silicon și perii. Prelungește durata de viață a pantofilor tăi preferați cu ajutorul produselor de îngrijire potrivite și poartă-i cu bucurie și încredere, sezon după sezon!

Ai nevoie de îndrumare? Personalul Deichmann din Supernova Pitești este pregătit să te ajute de fiecare dată cu informațiile și recomandările necesare, astfel încât să-ți fie mult mai ușor să alegi produsele adaptate nevoilor tale.