Cropp | Supernova Pitesti | Supernova

Colecțiile Cropp au influențe pop și hip-hop, inspirate din graffitti, street art, sport, seriale și muzică. Vino în Supernova Pitești să le descoperi și tu!

Cropp

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

Îndrăznește să-ți exprimi personalitatea prin outfituri neconvenționale. Creează-ți propriile reguli vestimentare!

Îți poți inventa și urma propriile reguli vestimentare. În fiecare zi, poți alege să porți outfituri neconvenționale, cu imprimeuri cool, care să-ți pună în valoare personalitatea. Poți combina piese clasice cu unele atipice, imposibil să treacă neobservate. Îndrăznește să-ți creezi propriul stil. Îndrăznește să fii tu - e cea mai bună și curajoasă alegere pe care o poți face.

Găsește branduri cu a căror filosofie rezonezi. Brandul streetwear Cropp te îndeamnă să trăiești după propriile reguli și să porți doar haine care îți oglindesc felul de a fi. Astfel, la o simplă vizită în magazinul Cropp din Supernova Pitești, vei descoperi numeroase articole vestimentare și accesorii pentru femei și bărbați, pe care cu siguranță ți le vei dori în garderoba ta cool.

Articole vestimentare realizate în colaborare cu artiști de graffitti din întreaga lume, doar la Cropp

Cropp te îndeamnă să porți doar haine care îți plac și sunt în ton cu personalitatea ta puternică. Astfel, te ajută să-ți construiești o garderobă neconvențională, specială, în care articolele vestimentare realizate în colaborare cu ilustratori și artiști internaționali de top ocupă un binemeritat loc. 

Fie că ești în căutarea unui hanorac cu un imprimeu inspirat din pop-culture, a unei perechi de jeanși colorați sau a unui accesoriu care să-ți completeze outfiturile de zi cu zi, noi te așteptăm la o sesiune de shopping, pe placul tău, în magazinul Cropp din Supernova Pitești!