Uncle John | Supernova Pitesti | Supernova

Nu rata gustosii burgeri de la Uncle John acum la Supernova Pitesti. Vino si savureaza-i impreuna cu prietenii tai!

Uncle John

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Uncle John – unchiul tău preferat din Supernova Pitești

Cu toții avem acel unchi amuzant, cool și prietenos cu care îți place să stai de vorbă și să râzi cu toată pofta. Unde mai pui că acel unchi știe și să gătească ceva delicios? Da, vorbim despre Uncle John, care te așteaptă în vizită în locația din Supernova Pitești.

Ce poți face la Uncle John? Îți poți lua partenerul, gașca de prieteni sau familia să gustați rețete autentice de burger și specialități pregătite cu ingrediente aromate și proaspete.

Fie că afară este frig și vrei să deguști preparatele la căldură sau este prea cald și ai nevoie de ceva răcoritor (poate chiar de berea unchiului), atunci fă o vizită în restaurantul Uncle John. Unchiul este pregătit să îți recomande ceva pe gustul tău și să te impresioneze cu rețetele lui.

Savurează burgeri cu arome, ingrediente și combinații autentice la Uncle John

Vrei să te bucuri de o ieșire cu prietenii, să gustați cele mai interesante rețete de burgeri și să savurați o bere în timp ce depănați amintiri? Vrei să încerci preparate noi atunci când ai poftă de ceva delicios și nu știi ce să mănânci sau poate chiar să ieși la un date? Dragostea trece prin stomac, știi cum se spune.

În oricare dintre aceste variante te-ai regăsi, Uncle John este locul ideal pentru tine, gașca de prieteni sau familie.

Descoperă meniul variat creat pentru toate gusturile

Meniul Uncle John a fost conceput special să fie pe placul chiar și celor mai pretențioși gurmanzi. Poți alege combinații de burgeri cu carne de vită, de pui, de porc sau chiar și curcan. Dacă ești vegan, nu trebuie să îți face griji atunci când ieși cu prietenii! La Uncle John vei găsi și burgeri vegan, iar dacă niciuna dintre combinațiile deja existente nu este pe placul tău, atunci îți poți personaliza burgerul așa cum dorești!

În plus pentru o explozie de gusturi, îți poți completa meniul cu o garnitură la alegere dintre cartofi, mozzarella sticks sau inele de ceapă și sosuri super aromate.

Nu ești sigur dacă ai poftă de un burger? Atunci trebuie să știi că pe lângă burgeri, unchiul tău preferat te așteaptă și cu alte specialități. Poți alege dintre o quesadilla de pui sau vită, burger wrap sau buritto. Sună delicios, nu-i așa?

Te așteptăm în locația Uncle John din Supernova Pitești să te bucuri de preparate delicioase și timp prețios alături de cei dragi!

Povestea Uncle John

Cu peste 1 milion de clienți fericiți, Uncle John a devenit unchiul preferat al tuturor celor care i-au trecut și îi trec pragul.

Uncle John este un explorator în bucătărie. Vine cu rețete noi, cu arome, ingrediente și combinații autentice. Și face toate acestea din pasiune pentru… burgeri și nu numai.

Pentru că așa se întâmplă de fiecare dată când vii în vizită la #UnchiulTauPreferat.

Uncle John este un lanț de restaurante de tip fast-food cu 10 restaurante în România, dintre care 7 în București, unul în Popești-Leordeni și 2 în Pitești. #GoodMoodFood