Benvenuti | Supernova Pitesti | Supernova

Benvenuti - încălțăminte realizată din dragoste pentru modă, confort și calitate

Benvenuti

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Raiffeisen, Banca Transilvania, Garanti Bank Bonus Card, Credit Europe Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo, Card de credit: Raiffeisen, Banca Transilvania, Garanti Bank Bonus Card, Credit Europe Card Avantaj
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

Benvenuti, magazinul unde găsești de fiecare dată încălțăminte realizată din dragoste pentru modă, confort și calitate

Când vine vorba despre tendințele momentului, confort și calitate superioară, brandul de încălțăminte și marochinărie Benvenuti excelează la toate cele trei capitole. 

Încă din anul 2004, când s-a lansat pe piața din România, Benvenuti și-a propus să devină alegerea numărul #1 în rândul clienților pentru care moda și bunul-gust reprezintă calități care contează cu adevărat.

În prezent, Benvenuti se numără printre cele mai populare și apreciate branduri de încălțăminte și marochinărie de pe piața locală, și datorită gamei generoase de produse puse la dispoziția cumpărătorilor. 

Aici poți găsi de la încălțăminte care urmează ultimele tendințe în materie de design, până la încălțăminte clasică, versatilă, atemporală, pe care o poți integra foarte ușor în outfiturile tale de zi cu zi; de la ghete, pantofi, cizme, sneakers, până la ciocate, șlapi și espadrile - atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. 

În plus, colecțiile brandului se actualizează constant, astfel că e foarte posibil ca la fiecare sesiune de shopping pe care o faci în magazinul Benvenuti din Supernova Pitești să descoperi noi produse care îți atrag atenția și pe care s-ar putea să-ți dorești să le incluzi în garderoba ta - pentru ani buni. 

Întreținuți corespunzător, cu produsele adecvate, pantofii Benvenuti trec cu brio testul timpului, păstrându-și aspectul impecabil pe parcursul anilor.

Benvenuti , timp de doua decenii ţi-a stat alături

Compania Benvenuti a luat naștere în anul 2004, iar în prezent se află deja în topul pieței românești pe segmentul de încălțăminte și marochinărie. La întreaga gamă comercializată aici, pasiunea pentru modă a creatorilor se îmbină riguros cu atenția la detalii, procesul de fabricare al pantofilor și poșetelor fiind urmărit și studiat la fiecare pas pentru a obține rezultate excepționale și produse cu o durată lungă de viață.