DECIMAS | Supernova Pitesti | Supernova

În magazinul Decimas din Supernova Pitești găsești îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la cele mai atractive branduri sportive.

DECIMAS

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport

Îmbrăcăminte, încălțăminte şi accesorii sport pentru tineri, adulți și copii

Indiferent dacă practici sport în mod activ sau recreațional sau pur și simplu ești o persoană mereu în mișcare, îmbrăcămintea și încălțămintea sport potrivită te ajută să te simți în cea mai bună formă. Ești în căutare de încălţăminte, tricouri, hanorace sau accesorii sport dintre cele mai diverse? În magazinul Decimas din Supernova Pitești găsești produse de cea mai bună calitate, care să te însoțească în activitățile tale zilnice.

Ce spui de o colecție de haine, încălțăminte și accesorii sport de tip street-style, de la branduri renumite? 

Decimas din Supernova Pitești te așteaptă atât cu încălțăminte, cât și cu haine sau accesorii sport pentru tineri, adulți și copii. Vei putea opta aici pentru articole sportive cu o puternică amprentă street-style, cu ajutorul căreia îți vei crea cu ușurință outfit-uri perfecte pentru zi. 

Dacă îți dorești sneakerși de cea mai bună calitate, variați și colorați, cu o puternică amprentă fashion, testează produsele marcă proprie - Tenth.

În magazinul Decimas din Supernova Pitești vei găsi echipamentul potrivit pentru alergare sau alte activități outdoor. Un tracksuit integral sau un jumper va fi perfect pentru sală, dar și pentru o plimbare într-o seară răcoroasă de toamnă în parc sau în oraș. 

În plus, aici găsești și tricouri sau hanorace sport dintre cele mai confortabile, precum și leggings comozi pentru damă, bărbați sau copii. Fă o vizită în magazinul Decimas din Supernova Pitești pentru a-ți achiziționa articolele sportive preferate.

Bucură-te de branduri renumite, dar şi de produsele marcă proprie Decimas

Fondat în 1985 în Spania, brandul sportiv Decimas, pe care îl găsești acum și în România, comercializează o varietate diversă de îmbrăcăminte și echipament sportiv în țări europene precum Franța, Portugalia sau Polonia.

Primirea bună de care se bucură produsele atent selectate ale brandului Decimas pe piața internațională se datorează echipei sale dedicate de profesioniști, care sunt mereu la curent cu cele mai noi tendințe în materie de echipamente și accesorii sport. La Decimas găsești atât îmbrăcăminte și încălțăminte de la cele mai cunoscute branduri din zona sport-style, cât și produse marcă proprie.

Adidas, Nike, Reebok, Puma, Vans, Converse, Skechers sau Champions sunt doar câteva din brandurile de top de unde poți să-ți alegi articole de îmbrăcăminte și încălțăminte casual-sport, potrivite pentru tineri, adulți sau copii. 

Iar Tenth este marca proprie Decimas dă tonul, la rândul ei, tendințelor urbane în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte în stil street-sport.