Super Fun Place | Supernova Pitesti | Supernova

Loc de joacă pentru copii? DA, la Supernova Pitești găsești Super Fun Place, locul unde copiii se joacă și se distrează. Descoperă-l acum!

Super Fun Place

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi

La Super Fun Place visurile prind viață!

Știm cu toții că una dintre cele mai frumoase etape ale vieții este copilăria. Este perioada în care nu există responsabilități și griji, doar multă joacă, voie bună, iubire necondiționată și fericire absolută.

Iar joaca? Joaca este activitatea pe care fiecare copil o face în mod natural cu multă plăcere. Este o modalitate de satisfacere a dorințelor și nevoilor, care facilitează dezvoltarea abilităților, creativității, personalității și nu numai.

Super Fun Place își dorește să fie o sursă inspirație pentru copii și să-i ajutăm să se dezvolte prin intermediul jocurilor. Este locul unde visele lor prin contur, unde pot să formeze conexiuni și să se bucure de prezența altor copii cu care să pășească împreună într-o lume de basm.

Super Fun Place, mai mult decât un loc de joacă

Super Fun Place este mai mult decât un loc de joacă interior pentru copii. Este un tărâm al poveștilor, în care fiecare copil este personajul principal.

Este un spațiu realizat în așa fel încât fiecare pitic să fie provocat să exploreze, să se dezvolte și să formeze împreună cu ceilalți copii povești memorabile. Este locul în care cei mici sunt liberi să alerge, să se joace, să râdă, să viseze și să descopere.

La Super Fun Place, în Supernova Pitești, vei găsi: un ansamblu de joacă pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, piscină cu bile, trambulină, coșuri de baschet, perete de cățărare, jocuri și jucării pentru toate vârstele și un spațiu destinat realității virtuale KAT VR 9D, care îi provoacă pe cei mici să-și depășească limitele.

Așadar, dacă vrei să-i faci o bucurie celui mic, te așteptăm la Super Fun Place în Supernova Pitești.