Noriel | Supernova Pitesti | Supernova

Încântă-ți copilul cu cele mai frumoase, sigure și practice jucării de la Noriel!

Noriel

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT), RaiffeisenBank (Raiffeisen Card), Vouchere cadou SODEXO
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Copii
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT), RaiffeisenBank (Raiffeisen Card), Vouchere cadou SODEXO
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Copii

Noriel, brandul care aduce în atenția părinților mai mult decât simple jucării

Noriel este, cu siguranță, cel mai cunoscut brand de jucării pentru copii din țară. De altfel, el ar mai putea fi numit și „capitala jucăriilor - oriunde în România”, mândrindu-se cu o rețea extinsă de magazine, unul dintre acestea fiind prezent și în Supernova Pitești, mall-ul tău preferat și, în aceste condiții, și al copilului tău. 

De la jucării pentru bebeluși, jucării pentru fete și jucării pentru băieți, până la păpuși, mașinuțe, figurine, LEGO, puzzle-uri, jucării perfecte chiar și pentru exterior, Noriel cuprinde o gamă generoasă și foarte diversificată de jucării: pentru toate preferințele și hobby-urile și pentru toate categoriile de vârstă. 

Astfel, într-o vizită în magazinul Noriel din Supernova Pitești, poți găsi cel puțin o jucărie de care copilul tău se va îndrăgosti imediat și care-i va face sesiunile de joacă și relaxare și mai plăcute. 

Dar, dincolo de diversitatea impresionantă a produselor regăsite în acest magazin atât de apreciat în rândul copiilor - și, în egală măsură, al părinților - Noriel înseamnă mai ales emoție: zâmbetul care apare pe chipul copilului tău atunci când îi dăruiești o jucărie pe care și-o dorea de mult, dar și bucuria pe care o simte ori de câte ori se joacă cu ea. 

Mai mult decât atât, Noriel înseamnă siguranță garantată, una dintre calitățile esențiale la care e bine ca orice părinte să fie atent atunci când vrea să-i dăruiască jucării copilului său. În magazinul Noriel găsești exclusiv jucării atent selecționate, realizate din materiale de calitate superioară, sigure pentru sănătatea celor mici.

Nu în ultimul rând, Noriel înseamnă confort deplin. Sesiunile de shopping din magazinul din Supernova Pitești sunt foarte plăcute, organizarea magazinului fiind foarte practică. În plus, personalul este atent la nevoile și întrebările fiecărui părinte care are nevoie de detalii suplimentare pentru a alege cel mai bun cadou pentru cel mic. 

Alege jucăriile Noriel potrivite pentru copilul tău, din magazinul din Supernova Pitești!

Hai la o sesiune de shopping, alături de copilul tău, în magazinul Noriel din Supernova Pitești și dăruiește-i jucăria pe care și-o dorește atât de mult! Dacă încă nu știe ce vrea, invită-l să-și aleagă preferata sau preferatele. Tot ce-ți mai rămâne ție de făcut este să te asiguri că jucăria aleasă este potrivită pentru categoria sa de vârstă, astfel încât să fie 100% sigură pentru el. 

 

Mai mult decât atât, în magazinul Noriel găsești și alte produse utile pentru copii și părinți deopotrivă: de la haine pentru cei mici, până la cărți pentru copii și cărți pentru oameni mari, rechizite și multe, multe altele. Hai să descoperi întreaga colecție și să-ți alegi și tu produsele preferate!