Lensa | Supernova Pitesti | Supernova

În magazinul Lensa din Supernova Pitești găsești ochelari de vedere și de soare, lentile de contact și toate accesoriile de care ai nevoie pentru acestea!

Lensa

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj, In rate: Oney (3 sau 4 rate fara dobanda), Mokka (3 rate fara dobanda,6 cu dobanda sau 12 rate cu dobanda)
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj, In rate: Oney (3 sau 4 rate fara dobanda), Mokka (3 rate fara dobanda,6 cu dobanda sau 12 rate cu dobanda)
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Lensa - acum și în Supernova Pitești!

Magazinul din Supernova Pitești și magazinul online Lensa te așteaptă cu sute de produse de la branduri recunoscute și iubite la nivel internațional: Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Police, Vogue, Guess, Hugo Boss, Balenciaga, Givenchy, Balmain, Celine, Moschino, Marc Jacobs și multe altele pot deveni parte din colecția ta de ochelari de soare sau de vedere la prețuri extrem de avantajoase!

Mai mult decât atât, tot în magazinul Lensa din Supernova Pitești poți realiza un consult optometric complet gratuit, fără să existe obligativitatea unei achiziții. Profită de reducerile ocazionale și distrează-te cu lentile de contact colorate sau îmbunătățește-ți experiența la birou cu ajutorul ochelarilor special concepuți pentru calculator!

Lensa face lumea să vadă mai bine!

Îți dorești de multă vreme rame de ochelari care să se potrivească perfect feței tale? În magazinul Lensa vei putea încerca sute de modele diferite, astfel încât să achiziționezi varianta potrivită pentru tine. Te poți baza pe ajutorul de specialitate oferit de personalul din magazin, cât și pe următoarele indicații:

  • Ochelarii de tip aviator sau fără rame sunt ideali pentru fața triunghiulară;
  • Ochelarii cu rame ovale sau rotunde sunt ideali pentru fața pătrată;
  • Ochelarii cu rame rotunde sunt ideali pentru fața alungită;
  • Ochelarii cu rame dreptunghiulare sunt ideali pentru fața rotundă;
  • Ochelarii cu rame înjumătățite sau în stil cat-eye sunt ideali pentru fața trapezoidală;
  • Ochelarii cu rame îngroșate în partea de sus sunt ideali pentru fața ovală. 

Dacă ai deja o prescripție medicală de la oftalmologul tău, vino la noi și, în cel mai scurt timp, vei obține ochelarii perfecți pentru tine, cu lentile de înaltă calitate. Totodată, în magazinul Lensa îți poți reface stocul de lentile de contact de diferite tipuri, soluție pentru acestea și suporturi pentru depozitare. 

Ai la dispoziție multe opțiuni în ceea ce privește atât lentilele ochelarilor de vedere, cât și cele de contact. De la lentile pentru ochelari indoor standard marca Hoya sau Essilor, la lentile de contact din gama Bausch&Lomb sau Alcon - toate aceste produse care te ajută să vezi mai bine pot fi achiziționate la prețuri avantajoase din magazinul Lensa din Supernova Pitești

Lensa, un brand 100% românesc

Povestea Lensa a început în anul 2013, iar de atunci lanțul de magazine s-a extins în cele mai mari orașe ale țării: Cluj, Timișoara, Galați, Constanța, Brașov și nu numai! De asemenea, Lensa este primul dealer autorizat Ray Ban din România, iar cele mai vândute branduri de ochelari din catalogul de produse disponibile sunt, pe lângă acesta, Polarizen, Polaroid și Hawkers. 

Deși inițial a pornit ca un magazin online, Lensa comercializează în prezent peste 100 de branduri de top și deține cel mai mare showroom de optică din România, aflat în București.