AFC GSM | Supernova Pitesti | Supernova

Ai nevoie să-ți repari telefonul sau tableta? Vrei să-ți cumperi un accesoriu pentru device-ul tău? Specialiștii AFC GSM îți vor rezolva rapid problema!

AFC GSM

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Telefon stricat? Hai cu el la AFC GSM, în Supernova Pitești!

Telefonul tău nu mai funcționează normal? Scrollai pe social media și, deodată, s-a închis? L-ai scăpat din greșeală pe jos, iar acum merge mult mai greu decât înainte? Ți s-a spart folia din sticlă și vrei s-o înlocuiești cu una nouă, de cea mai bună calitate? 

Pentru toate aceste întrebări, răspunsul este simplu: AFC GSM, din Supernova Pitești, service-ul GSM unde vei rezolva problema rapid și fără bătăi de cap. În numeroase cazuri, specialiștii AFC GSM pot rezolva problema pe loc, dar și când vine vorba despre lucrări mai complexe, aceștia se ocupă de ele în cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu să-ți primești înapoi telefonul ca nou. 

Mai mult decât atât, AFC GSM se ocupă și de repararea, cu succes, a tabletelor - așadar, dacă ai o problemă cu un astfel de device, poți s-o aduci în service, să afli ce se întâmplă, ca mai apoi s-o primești în bună stare de funcționare.

În ceea ce privește înlocuirea foliilor de telefoane sau tabletă, specialiștii AFC GSM soluționează problema, în 90% din cazuri, pe loc. Practic, tu aduci telefonul cu folia spartă și îl primești în doar câteva minute cu o folie nou-nouță. 

Când lucrările sunt mai complexe, iar specialiștii din service au nevoie de ceva mai mult timp la dispoziție pentru a livra calitate maximă, e necesar să aștepți cel mult 24 de ore.

AFC GSM,  reţea europeană de service mobil GSM

AFC GSM  are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul reparaţiilor de telefoane mobile şi vânzărilor de accesorii pe piaţa românească dar şi cea europeană. Împreună cu partenerii noştri de afaceri, din diverse ţări, operăm puncte de service de succes, concepte în marile centre comerciale, cu  multe sucursale în întreaga Europă. Prin colaborarea directă cu marii producători de telefoane mobile precum si de acessorii asigurăm permanent produse noi şi reparaţii în garanţie. Cu dotări moderne şi echipamente pentru diagnoticare de ultimă generaţie, stoc permanent de piese şi componete oferim cel mai bun raport calitate, preţ şi timp.