AFC GSM | Supernova Pitesti | Supernova

Ai nevoie să-ți repari telefonul sau tableta? Vrei să-ți cumperi un accesoriu pentru device-ul tău? Specialiștii AFC GSM îți vor rezolva rapid problema!

AFC GSM

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Telefon stricat? Hai cu el la AFC GSM, în Supernova Pitești!

Telefonul tău nu mai funcționează normal? Scrollai pe social media și, deodată, s-a închis? L-ai scăpat din greșeală pe jos, iar acum merge mult mai greu decât înainte? Ți s-a spart folia din sticlă și vrei s-o înlocuiești cu una nouă, de cea mai bună calitate? 

Pentru toate aceste întrebări, răspunsul este simplu: AFC GSM, din Supernova Pitești, service-ul GSM unde vei rezolva problema rapid și fără bătăi de cap. În numeroase cazuri, specialiștii AFC GSM pot rezolva problema pe loc, dar și când vine vorba despre lucrări mai complexe, aceștia se ocupă de ele în cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu să-ți primești înapoi telefonul ca nou. 

Mai mult decât atât, AFC GSM se ocupă și de repararea, cu succes, a tabletelor - așadar, dacă ai o problemă cu un astfel de device, poți s-o aduci în service, să afli ce se întâmplă, ca mai apoi s-o primești în bună stare de funcționare.

În ceea ce privește înlocuirea foliilor de telefoane sau tabletă, specialiștii AFC GSM soluționează problema, în 90% din cazuri, pe loc. Practic, tu aduci telefonul cu folia spartă și îl primești în doar câteva minute cu o folie nou-nouță. 

Când lucrările sunt mai complexe, iar specialiștii din service au nevoie de ceva mai mult timp la dispoziție pentru a livra calitate maximă, e necesar să aștepți cel mult 24 de ore.

În AFC GSM găsești o mulțime de accesorii utile pentru telefoane și tablete

Accesoriile pentru telefoane și tablete sunt întotdeauna binevenite: atât din motive de siguranță, cât și din motive estetice uneori. E bine să-ți protejezi telefonul atât cu o folie de calitate, cât și cu o husă practică. 

Dacă nu știi ce să alegi, fii fără grijă: specialiștii AFC GSM sunt pregătiți să-ți prezinte cele mai bune recomandări, adaptate modelului tău de device, preferințelor și nevoilor tale și, nu în ultimul rând, bugetului tău. 

Iată câteva dintre categoriile de accesorii disponibile în service-ul AFC GSM: huse, bumpere, folii și geamuri de protecție, încărcătoare și cabluri de date, adaptoare, baterii și power banks de rezervă, căști. 

Cu alte cuvinte, toate acele accesorii care îți pot face mai ușoară viața de zi cu zi: pentru că știi că ești pregătit în caz că rămâi fără baterie la telefon, că tableta e protejată cu o husă de calitate, iar telefonul e dotat cu o folie bună.