Fornetti | Supernova Pitesti | Supernova

Ți-e poftă de ceva gustos? Hai la Fornetti, în Supernova Pitești, să-ți răsfeți papilele cu gustări delicioase!

Fornetti

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Fornetti, locul unde găsești întotdeauna o varietate de produse calde și apetisante

Tuturor ni se poate întâmpla să fim pe fugă și, deodată, să ni se facă foame. Sau poftă de ceva rapid, cald și gustos. Se poate întâmpla chiar și atunci când suntem în plină sesiune de shopping. 

Dacă ești într-o sesiune de shopping în Supernova Pitești și ți se face foame sau poftă de ceva cald și delicios, cu siguranță Fornetti e locul potrivit pentru tine, unde găsești de fiecare dată numeroase produse calde și apetisante, preparate din ingrediente atent alese.

Hai în Supernova Pitești să-ți răsfeți papilele cu produsele tale Fornetti preferate!

Un lucru este cert: pe lângă calitate, produsele Fornetti excelează și la capitolul varietate. Astfel, e imposibil să nu găsești cel puțin câteva sortimente pe care vrei să le încerci, fie că îți plac produsele care conțin carne sau cele care conțin ciocolată sau alte ingrediente dulci. 

Din fericire, la magazinul Fornetti din Supernova Pitești găsești o mulțime de astfel de produse alimentare pe care merită să le încerci: ori de câte ori ți se face foame sau poftă de ceva gustos.

Nu știi ce să alegi? Vestea bună e că o mulțime de produse proaspete sunt disponibile în varianta mini, așa că poți alege mai multe sortimente pe care să le încerci, fie într-o pauză de la shopping în centrul nostru comercial, fie la tine acasă, dacă vrei să le iei la pachet și să te bucuri de ele alături de cei dragi. Cu siguranță va fi o experiență delicioasă pentru toată lumea! 

Fornetti, un brand longeviv care încântă pe toată lumea

Brandul Fornetti este recunoscut și apreciat pe plan internațional, în țări precum Ungaria, Bulgaria, dar și în zona central-estică a Europei. Mai mult decât atât, produsele Fornetti sunt îndrăgite și în țara noastră, datorită gustului delicios, dar și texturii, date de ingredientele atent selecționate.

De fapt, motto-ul brandului Fornetti este „calitate înainte de toate”. Pentru Fornetti, este esențial ca fiecare produs alimentar adus în atenția clienților să îndeplinească toate cerințele specifice, să fie preparat și livrat în condiții controlate și verificat în mod constant pentru a îndeplini toate exigențele de consum. 

Nu în ultimul rând, compania se asigură că alege doar materii prime de calitate înaltă, astfel că procesul de preparare a produseor Fornetti - fie că este vorba despre cele mini, despre cele la bucată sau despre produsele de panifcație - ține cont de sănătatea consumatorilor.