Orange store | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în magazinul Orange din Supernova Pitești să descoperi telefoane de ultimă generație și cele mai cool accesorii pentru ele!

Orange store

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Vrei un telefon performant? Hai la Orange, în Supernova Pitești, să-ți găsești modelul preferat!

Fie că simți nevoia să-ți înlocuiești actualul smartphone cu unul de ultimă generație, fie că ai nevoie de unul nou, la un preț accesibil, suntem convinși că în magazinul Orange din Supernova Pitești vei găsi modelul perfect pentru tine. 

Catalogul Orange cuprinde de la ultimele modele de telefoane de la branduri de renume, precum Apple, Samsung, Xiaomi, până la smartphone-uri cu un raport calitate-preț foarte bun. 

Nu știi exact ce model îți dorești? Fii fără grijă: personalul magazinului Orange este atent la nevoile fiecărui client și oferă recomandări personalizate. În plus, acesta îți va prezenta și cele mai bune opțiuni de abonamente pentru telefoanele mobile, astfel încât tu să-l poți alege pe cel perfect pentru nevoile tale și care include serviciile pe care le folosești cel mai mult.

Mai mult decât atât, în magazinul Orange din Supernova Pitești găsești și o mulțime de accesorii utile pentru telefoane, precum huse, carcase, folii, dar și căști bluetooth, cabluri de încărcare și multe altele. 

De asemenea, oferta Orange cuprinde și alte device-uri care ne fac, de multe ori, viața mai ușoară: tablete, laptopuri de la branduri precum Huawei sau Dell. Fă o vizită în Supernova Pitești să descoperi modelele prezente în magazin!

Orange este un brand global de telecomunicații, recunoscut pentru serviciile sale de telefonie mobilă, internet, televiziune și banking.

Brandul este asociat cu inovația, calitatea serviciilor și experiența clientului și pune accentul pe conectivitate și comunicare, oferind servicii de calitate într-o varietate de domenii, de la telefonie mobilă la tehnologii inteligente și soluții pentru afaceri. Compania își promovează serviciile cu o abordare modernă și prietenoasă, accentuând ușurința și accesibilitatea în utilizarea serviciilor.

Orange este un brand tânăr și dinamic, recunoscut pentru campaniile sale de marketing inovatoare, inclusiv sponsorizări sportive și evenimente culturale. Compania are o prezență puternică pe piața internațională, fiind prezentă în mai mult de 30 de țări din întreaga lume.