Orange store | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în magazinul Orange din Supernova Pitești să descoperi telefoane de ultimă generație și cele mai cool accesorii pentru ele!

Orange store

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

Vrei un telefon performant? Hai la Orange, în Supernova Pitești, să-ți găsești modelul preferat!

Fie că simți nevoia să-ți înlocuiești actualul smartphone cu unul de ultimă generație, fie că ai nevoie de unul nou, la un preț accesibil, suntem convinși că în magazinul Orange din Supernova Pitești vei găsi modelul perfect pentru tine. 

Catalogul Orange cuprinde de la ultimele modele de telefoane de la branduri de renume, precum Apple, Samsung, Xiaomi, până la smartphone-uri cu un raport calitate-preț foarte bun. 

Nu știi exact ce model îți dorești? Fii fără grijă: personalul magazinului Orange este atent la nevoile fiecărui client și oferă recomandări personalizate. În plus, acesta îți va prezenta și cele mai bune opțiuni de abonamente pentru telefoanele mobile, astfel încât tu să-l poți alege pe cel perfect pentru nevoile tale și care include serviciile pe care le folosești cel mai mult.

Mai mult decât atât, în magazinul Orange din Supernova Pitești găsești și o mulțime de accesorii utile pentru telefoane, precum huse, carcase, folii, dar și căști bluetooth, cabluri de încărcare și multe altele. 

De asemenea, oferta Orange cuprinde și alte device-uri care ne fac, de multe ori, viața mai ușoară: tablete, laptopuri de la branduri precum Huawei sau Dell. Fă o vizită în Supernova Pitești să descoperi modelele prezente în magazin!

Cauți cele mai bune servicii de televiziune sau de Internet? Le găsești în magazinul Orange din Supernova Pitești!

Pe lângă produsele anterior menționate și serviciile de telefonie mobilă, magazinul Orange pune la dispoziția clienților săi și servicii calitative de televiziune și de Internet fix pentru acasă. 

De pildă, abonamentul de Internet prin fibră este cel mai rapid și poate atinge o viteză de download de 940 MBps. Optează pentru un serviciu de Internet fix de la Orange și bucură-te de sesiuni neîntrerupte și confortabile de gaming, de maratoane de filme și, în general, de o stabilitate crescută a conexiunii la Internet. Hai în Supernova Pitești să descoperi cea mai bună opțiune pentru tine! 

Mai mult, poți opta pentru unul dintre pachetele Orange Love, care combină două sau mai multe servicii populare și apreciate în rândul clienților companiei. Te așteptăm în magazinul Orange din Supernova Pitești să descoperi cel mai bun pachet pentru tine, la un preț accesibil! Iar dacă ești deja client Orange, poți beneficia de oferte personalizate!