Animax | Supernova Pitesti | Supernova

Vrei să-i oferi animalului tău de companie cele mai bune produse alimentare și de îngrijire? E timpul să faci o vizită la Animax, în Supernova Pitești!

Animax

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Alte facilităţi

La Animax, în Supernova Pitești, găsești cele mai bune produse pentru animalul tău de companie

Cu o experiență pe piața locală de peste 20 de ani, petshop-ul Animax pune la dispoziția proprietarilor de animale de companie o gamă generoasă de produse alimentare și de îngrijire, de la branduri consacrate din domeniu. Royal Canin, Petkult, Schesir, Vitakraft sunt doar câteva dintre brandurile pe care le poți găsi pe rafturile magazinului Animax din Supernova Pitești

În prezent, Animax este cel mai extins lanț de petshop-uri din România și, totodată, unul dintre cele mai populare magazine de profil în rândul proprietarilor de animale de companie. 

Viziunea brandului, aceea că fiecare animal este unic și are propriile nevoi, este una dintre cele mai apreciate calități de clienții fideli ai magazinului. Mai mult decât atât, încă de la lansarea pe piață, brandul Animax a fost „pentru și despre animale”, iar gama generoasă de produse atent selecționate este o bună dovadă în acest sens. 

Pe lângă produsele alimentare și de îngrijire (precum șampoane și balsamuri sau perii și trimmere), catalogul Animax cuprinde și accesorii calitative și utile celor care au în familie câini, pisici, păsări, pești, rozătoare sau reptile: de la accesorii pentru transport, până la colivii pentru papagali; de la acvarii și boluri pentru pești, până la terarii pentru leptile sau accesorii pentru plimbarea animalelor de companie (lese, hamuri, botnițe și nu numai). 

Astfel, fie că ești în căutarea unui produs alimentar, de îngrijire sau destinat transportului animăluțului tău, cu siguranță la Animax vei găsi ce este mai bun pentru el. 

La Animax, în Supernova Pitești, beneficiezi de recomandări adaptate nevoilor animalului tău

Ai devenit de curând proprietar de animal de companie? Nu știi exact care ar fi cel mai bun produs dintr-o anumită categorie? Fii fără grijă: asistenții de vânzare din Animax sunt pregătiți să îți răspundă de fiecare dată la întrebări sau să îți prezinte câteva recomandări adaptate nevoilor animalului tău de companie, astfel încât să faci alegeri bine informate înainte. 

Așadar, după fiecare vizită în Animax, ai garanția că pleci acasă cu cele mai bune produse alimentare sau de îngrijire pentru animalul tău și, mai ales, că acesta va fi pe deplin mulțumit de alegerea excelentă pe care ai făcut-o pentru el! Te așteptăm să le descoperi!