Nissa | Supernova Pitesti | Supernova

Fiecare piesă vestimentară Nissa este o expresie a rafinamentului, delicateții, puterii, încrederii și bunului-gust

Nissa

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Nissa, ieri - o mică afacere de familie, astăzi - unul dintre cele mai apreciate branduri internaționale de fashion

Marele brand românesc de astăzi Nissa a fost, la început, un vis. Visul unei fetițe care obișnuia, în copilărie, să probeze pantofii cu toc ai mamei, ca mai apoi să-și dezvolte pasiunea pentru industria modei. Câțiva ani mai târziu și după o carieră ca fotomodel, a decis s-o ia de la zero și să-și fondeze propria afacere, alături de sora și de mama ei. Astfel, Nissa a fost, la început, o mică afacere de familie, dar și expresia unui vis arzător din copilărie. 

Astăzi, piesele vestimentare Nissa sunt prezente în unele dintre cele mai importante capitale internaționale ale modei, precum New York, Moscova, Londra, Milano, remarcându-se prin calitatea înaltă, croielile impecabile, designul inedit și materialele rezistente. 

Dar, dincolo de aceste calități extrem de importante, fiecare piesă vestimentară Nissa este expresia rafinamentului desăvârșit, a delicateții, a puterii, a încrederii în sine și a bunului-gust. E imposibil să porți un articol vestimentar al brandului, fie că este vorba despre o rochie de zi, o rochie de seară, o salopetă, o fustă, un sacou sau o piesă din colecția „Timeless pieces” și să treci neobservată.

Mai mult, e imposibil să intri în magazinul Nissa din Supernova Pitești și să nu remarci cel puțin o piesă vestimentară deosebită. Când pășești în magazinul Nissa, ai parte de experiențe unice: fie că îți delectezi privirea cu designul inedit al celor mai recente colecții, fie că atingi materialul premium al unei rochii care ți-a atras atenția sau că probezi un sacou cu o croială fără cusur. 

Când pășești în magazinul Nissa din Supernova Pitești, ai toate șansele să te îndrăgostești la prima vedere!

Calitatea materialelor, croielile impecabile, designul spectaculos, eleganța desăvârșită - toate regăsite în fiecare piesă vestimentară. E imposibil să nu te îndrăgostești la prima vedere când pășești în magazinul Nissa din Supernova Pitești

Dragoste la prima vedere, dar de lungă durată, căci fiecare articol vestimentar, întreținut corespunzător, trece cu brio proba timpului. Îl vei purta de nenumărate ori și, cu fiecare purtare, vei simți că te îndrăgostești tot mai tare. Purtarea pieselor vestimentare atemporale și impecabile e asemenea construirii unei relații. Cu cât le porți mai des și mai mult, cu atât le descoperi și mai mult frumusețea și simți să le iei cu tine în cele mai importante momente din viața ta: la evenimentele speciale, la întâlnirile cu oameni dragi, dar și la plimbările relaxante. Adică… aproape oriunde.