Pepco | Supernova Pitesti | Supernova

La Pepco găsești numeroase articole vestimentare pentru toți membrii familiei și obiecte decorative pentru căminul tău.

Pepco

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion Home & Deco Copii
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion Home & Deco Copii

Articole vestimentare confortabile și obiecte decorative cu prețuri avantajoase, la Pepco în Supernova Pitești

Pepco este unul dintre cele mai cunoscute și dinamice lanțuri de retail din Europa, care aduce în atenția publicului articole vestimentare și de încălțăminte pentru adulți și copii, precum și produse pentru casă la prețuri avantajoase: obiecte decorative, vase de gătit, produse textile și nu numai. 

Brandul este prezent în 15 țări europene: pe lângă România, amintim și Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația. Indiferent de țara în care este prezent, Pepco își dorește să-și respecte cea mai importantă misiune: aceea de a le oferi acces clienților săi la o gamă variată de produse de care au nevoie în viața de zi cu zi sau pe care și le doresc.

Indiferent că este vorba despre nevoi sau dorințe, un lucru este cert: nu e musai să dai pe ele o mică avere. În magazinul Pepco din Supernova Pitești găsești numeroase produse de calitate, la prețuri accesibile: de la vase de gătit, până la accesorii elegante pentru baie. 

Acum este foarte ușor să-ți îndeplinești nevoile și dorințele sau să le faci mici surprize celor dragi: tot ce ai de făcut este să vii la Pepco, în centrul nostru comercial. Vino să descoperi cele mai avantajoase oferte! 

PEPCO – descoperă calitatea, bucură-te de preț

PEPCO este unul dintre cele mai cunoscute și dinamice lanțuri de retail din Europa, care oferă îmbrăcăminte pentru adulți și copii, dar și bunuri de uz casnic sau produse decorative pentru interior.

În prezent Pepco însumează peste 3000 de magazine, distribuite în țări precum: Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Italia, Spania, Austria.

Misiunea PEPCO este de a le asigura clienților accesul facil la toate produsele de care au nevoie sau pe care le doresc în viața de zi cu zi, pentru a-și îmbrăca familia, dar și pentru a-și îngriji și decora locuințele, la prețuri mici, în fiecare zi.