Dolcesco | Supernova Pitesti | Supernova

Ai pofta de ceva dulce? Vino la Supernova Pitesti unde gasesti cele mai delicioase dulciuri de la Cofetaria Dolcesco. Te asteptam cu drag!

Dolcesco

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Momentul tău de răsfăț are loc la Cofetăria Dolcesco!

Se spune despre deserturi că aduc zâmbete pe fețele oamenilor. Și credem cu certitudine că este chiar așa! Cui nu-i face plăcere să se bucure de un preparat dulce și delicios în orice moment al zilei? De torturi aniversare cu aspect inedit sau de un tort nuntă fastuos, care să încânte papilele gustative ale tuturor invitaților?

La Cofetăria Dolcesco din Supernova Pitești găsești zi de zi prăjituri proaspete și gustoase, preparate de maeștrii cofetari după rețete proprii cu multă dragoste și măiestrie. Și pentru că asta nu e tot, ai posibilitatea de alege torturi aniversare personalizate, cu care să-i surprinzi pe cei dragi cu ocazia zilelor speciale, torturi pentru cele mai importante evenimente din viața ta sau prăjituri asortate, mini tarte și mini eclere cu care să formezi platouri colorate pentru diferite ocazii.

Dulcegării pentru toate gusturile

În Cofetăria Dolcesco din Supernova Pitești găsești prăjituri și torturi pentru toate gusturile și preferințele. Fie că ești un fan al ciocolatei, fie că preferi aroma fructelor de sezon, atingerile delicate ale vaniliei sau ești un împătimit al cozonacilor pufoși, nu îți face griji... sigur vei găsi un dulce exact pe gustul tău.

Am ținut cont și de aromele copilăriei. Astfel, am păstrat gustul autentic al celor mai populare prăjituri pentru ca tu să-ți aduce aminte bucuria pe care o simțeai de fiecare dată când savurai preparatele dulci ale bunicii. 

Te așteptăm cu drag să te bucuri de ceva gustos la sfârșitul ședințelor de shopping sau chiar înainte, dacă simți că ai nevoie de un „boost” de energie. Bineînțeles, te poți baza pe noi atunci când ai musafiri, când urmează să aniversezi o zi de naștere în familie ori în grupul de prieteni, când organizezi un eveniment important din viață sau atunci când restul activităților de sărbători îți limitează timpul. Chiar și atunci când ai o reușită profesională, care nu trebuie să treacă neobservată și nesărbătorită așa cum se cuvine.

Sau...pur și simplu nu este nevoie de o zi specială pentru a te bucura de ceva gustos. Poți face acest lucru oricând.

Cofetăria Dolcesco, o cofetărie creată cu și pentru suflet

Ne ocupăm de „dulcegării” de mai bine de 15 ani și în tot acest timp am aflat ingredientul secret al unei rețete perfecte: dragostea!

Suntem îndrăgostiți de ceea ce facem și tocmai de aceea punem suflet și pasiune în fiecare produs pe care îl realizăm. Cu multă ambiție și dăruire reușim să punem la dispoziția clienților noștri combinații perfecte din cele mai bune ingrediente, astfel încât fiecare produs să devină un moment deosebit pentru tine și cei apropiați.

Noi credem ca „La vita e dolce” și că fiecare moment important trebuie sărbătorit cum se cuvine: de aceea creăm deserturi de cofetărie și torturi personalizate, cu „look” spectaculos și gust de poveste, din ingrediente de calitate, cu dragoste, migală și atenție la detalii. 

Rămâne doar să exclami “Woww!” și să le savurezi. La noi, acasă, oriunde și în orice context!