Nala | Supernova Pitesti | Supernova

Produse din 90% ingrediente naturale, perfecte pentru sănătatea și frumusețea trupului tău

Nala

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Ai grijă zi de zi de corpul tău, cu ajutorul produselor naturale și vegetariene Nala!

Rutina de îngrijire a corpului, tenului și părului este esențială pentru sănătate și chiar și pentru starea de bine. De aceea, e important să integrezi în rutina ta produse realizate din ingrediente atent alese, adaptate nevoilor tale. 

Brandul olandez Nala îți vine în ajutor cu o gamă generoasă de astfel de produse de îngrijire. Acestea sunt realizate din 90% ingrediente naturale și nu conțin parabeni, așadar sunt sigure pentru sănătatea ta. Mai mult decât atât, produsele Nala sunt netestate pe animale, așadar le poți folosi cu încredere și dacă obișnuiești să cumperi doar cosmetice cruelty-free. 

 

Descoperă gama de produse Nala pentru îngrijirea corpului, tenului și părului!

De la geluri de duș fructate, până la creme de corp, produse de protecție solară, uleiuri de duș, săruri de baie hidratante, gama dedicată produselor pentru corp este atât de ofertantă, încât e imposibil să nu găsești cel puțin unul pe care să dorești să-l încerci și care să devină, chiar de la prima utilizare, unul dintre preferatele tale. Ce spui despre un gel de duș cu portocale și migdale sau despre o sare de baie cu lavandă, care să te ajute să te relaxezi pe deplin după o zi încărcată sau într-un weekend leneș? 

Vino în Supernova Pitești să descoperi colecția de produse pentru corp Nala și alege-le pe cele care ți se potrivesc cel mai bine, în funcție de nevoi, preferințe și… starea pe care vrei s-o obții! Uneori îți poți dori să faci o baie cu sare cu aromă de cafea, iar alteori - una cu aromă de nucă de cocos. 

Gama de produse de îngrijire a tenului este, la rândul ei, supergeneroasă. Aici poți găsi de la șampoane antimătreață, până la produse care vor reda strălucirea și volumul părului tău. Important e să-ți cunoști nevoile și să alegi produsele Nala adaptate acestora. Iar dacă ai dubii, fii fără grijă: personalul este pregătit să te ajute cu informațiile de care ai nevoie.

Cum îngrijirea tenului este o etapă extrem de importantă din rutina zilnică, brandul Nala are o întreagă colecție de produse adaptate diferitelor nevoi ale tenului: potrivite pentru tenul mixt sau gras, pentru tenul uscat, pentru tenul matur și nu numai. 

Fie că vorbim despre produsele de îngrijire a corpului, tenului sau părului, toate produsele Nala au un raport calitate-preț foarte avantajos. Acum e foarte simplu să ai grijă de sănătatea și frumusețea pielii tale așa cum merită și cum ai nevoie. Hai în Supernova Pitești să găsești produsele Nala perfecte pentru tine!