TEDi | Supernova Pitesti | Supernova

La TEDi în Supernova Pitești găsești o varietate de decorațiuni, jucării și articole pentru casă. Hai la shopping, lumea TEDi te așteaptă!

TEDi

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Home & Deco Copii
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Site-ul web
Categorie
Home & Deco Copii

Descoperă magazinul TEDi din Supernova Pitești și intră în lumea produselor de calitate la prețuri de nerefuzat!

Dacă ești în căutare de decorațiuni pentru casă și grădina, jucării pentru copii, produse de papetărie, la TEDi în Supernova Pitești vei găsi tot ce îți dorești!

Descoperă colecțiile TEDi

La TEDi din Supernova Pitești poți găsi produse tematice pentru diverse evenimente și sărbători, precum și produse sezoniere, cum ar fi decorațiuni de Halloween sau articole de plajă. Totul este mereu adaptat nevoilor tale!

Colecțiile sunt actualizate periodic și sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp. La TEDi în Supernova Pitești nu te vei plictisi niciodată!

TEDi - un brand despre dezvoltare și performanță

De mai bine de 30 de ani, TEDi încântă viața de zi cu zi a oamenilor. Cum anume? Prin conceptul său unic de business care are ca scop principal oferirea de produse calitative la prețuri accesibile.

TEDi este o companie de retail germană, prezentă în peste 11 țări europene. Cele 2300 de magazine ale brandului se angajează să ofere clienților săi o experiență de cumpărături ușoară și confortabilă, prin găzduirea unei game variate de produse premium.

Într-o piață fluctuantă, conceptul de business TEDi a rămas neschimbat, chiar dacă a trebuit să se confrunte cu provocări diverse. Astfel, retailerul se concentrează pe oferirea de produse calitative la prețuri avantajoase într-un mediu de cumpărare prietenos și relaxat.

Conceptul de business TEDi are la bază o întreagă experiență de cumpărare. Magazinele Tedi au fost create pentru a fi spații deschise în care tu poți găsi rapid tot ceea ce cauți. Compania are o viziune simplă, dar puternică: să ofere produse variate și interesante pentru toți clienții, indiferent de bugetul pe care îl au.