Gryxx | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în magazinul Gryxx din Supernova Pitești și descoperă cele mai noi modele de încălțăminte de la brandurile tale preferate!

Gryxx

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

Gryxx, Skechers sau poate Flavia Passini? Hai în Gryxx să-ți descoperi brandurile preferate!

Așa cum ai aflat deja, Gryxx excelează la capitolul confort, design original și diversitate. Astfel, aici găsești modele de încălțăminte de la unele dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din zilele noastre, printre care Gryxx, Flavia Passini, Otter.

Ești în căutarea unei perechi de încălțăminte ultraconfortabile și cu un design modern? Ei bine, s-ar putea ca în Gryxx să găsești fix acea pereche de Skechers pe care ai căutat-o dintotdeauna. Sau, de ce nu, poate te orientezi către un alt brand care se potrivește mai bine cu stilul tău vestimentar și de viață. 

Ai nevoie de ajutor sau de recomandări personalizate? Fii fără grijă: personalul din Gryxx îți va răspunde de fiecare dată la întrebările pe care le ai, iar ție îți va fi mult mai ușor să găsești astfel perechea sau perechile de încălțăminte perfectă pentru tine. 

Gryxx, locul unde vei găsi mereu încălțăminte diversificată, confortabilă și cu un design original

Când vine vorba despre magazinele de încălțăminte multibrand prezente pe piața locală, Gryxx ocupă, fără doar și poate, unul dintre locurile fruntașe.

În primul rând, clienții Gryxx apreciază diversitatea. Ori de câte ori vei pătrunde în magazinul Gryxx, vei descoperi o mulțime de modele de încălțăminte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați: de la modele de pantofi eleganți, casual sau sport, până la modele de ghete, mocasini, espadrile. Indiferent de stilul tău vestimentar și de viață, aici vei găsi, de fiecare dată, încălțăminte care se va integra perfect în garderoba ta de zi cu zi. 

Totodată, Gryxx are și o gamă generoasă de încălțăminte potrivită pentru ocaziile speciale din viața ta, precum o petrecere, o ieșire la un restaurant fancy sau o întâlnire de business.