Junior | Supernova Pitesti | Supernova

Articole vestimentare și de încălțăminte, pentru ocaziile speciale din viața copilului tău

Junior

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Copii
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Copii

Te pregătești pentru botezul micuțului tău? Hai în magazinul Junior să descoperi colecția pentru botez!

Fondatorii magazinului Junior din Supernova Pitești înțeleg nevoia proaspeților părinți de a avea acces la o gamă generoasă de articole vestimentare și de încălțăminte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor și a copiilor lor: botezul celor mici. Astfel, oferta magazinului cuprinde compleuri pentru fete și băieți, simple sau cu diferite modele, perfecte pentru ziua cea mare. 

Lucrurile necesare pentru organizarea unui botez reușit sunt, însă, mult mai numeroase, așa că brandul Junior vine în întâmpinarea nevoilor părinților și cu alte produse, precum lumânări, trusouri, dar și cu servicii de personalizare a acestora. Asta înseamnă că, într-o singură vizită în magazinul Junior din Supernova Pitești, poți găsi cele mai importante lucruri pentru evenimentul special din viața micuțului tău. 

În plus, personalul magazinului este atent la nevoile clienților și pregătit să te ajute cu informațiile și recomandările de care ai nevoie, astfel încât tu să faci cea mai bună alege pentru ziua cea mare.

Cauți o uniformă școlară pentru copilul tău? Comandă-i una în magazinul Junior!

În culori clasice, precum negru sau bleumarin, și confecționate din materiale confortabile și prietenoase cu pielea copiilor, uniformele școlare Junior sunt perfecte pentru a completa garderoba copilului tău. 

Fă o vizită în magazinul din Supernova Pitești, consultă-te cu personalul de aici în legătură cu modelele disponibile și comandă uniforma școlară potrivită pentru copilul tău! 

Cauți haine casual pentru copilul tău? Cu siguranță la Junior vei găsi ceva pe placul său!

Brandul Junior își propune să le ofere părinților acces la articole vestimentare și de încălțăminte pentru ocazii diverse din viața celor mici. Astfel, pe lângă colecția de unforme și de haine pentru botez, aici găsești inclusiv piese vestimentare confortabile, lejere, perfecte pentru plimbările în parc, pentru vizitele la țară la bunici sau pentru stat în casă. Toate sunt confecționate din materiale de calitate și au un preț accesibil, iar periodic, magazinul Junior are promoții pe care ar fi bine să nu le ratezi. 

Pentru că e important ca fetiței sau băiețelului tău să-i placă și să se simtă cât mai bine în lucrurile pe care le poartă, ia-l cu tine la o sesiune de shopping în magazinul Junior, unde va găsi, cu siguranță, ceva pe gustul său!