Optiblu | Supernova Pitesti | Supernova

Vino la Optiblu să-ți găsești perechea preferată de ochelari de soare, de ochelari de vedere sau de lentile!

Optiblu

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT), RaiffeisenBank (Raiffeisen Card), Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT), RaiffeisenBank (Raiffeisen Card), Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Optiblu, brandul de optică care îmbină perfect perspectiva medicală cu cea estetică

În prezent unul dintre cei mai importanți retaileri de optică medicală din România, cu peste 77 de magazine în 29 de localități, brandul Optiblu a luat naștere dintr-o idee simplă: aceea de a îmbina perspectiva medicală cu cea estetică. Astfel, încă de la lansarea sa pe piață, în anul 2004, Optiblu și-a propus să vină în sprijinul clienților cu o gamă de produse pentru vedere care să satisfacă preferințe și nevoi diverse și care, mai ales, să le îmbunătățească viețile: prin îmbunătățirea vederii.

Oferta Optiblu cuprinde ochelari de soare, ochelari de vedere și lentile de contact, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Catalogul Optiblu include branduri consacrate pe piața internațională, printre care amintim Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Max & Co, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Converse, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega Venetta, Diesel, Fossil, Furla, Gant, Vogue și multe, multe altele. După cum poți vedea, gama este atât de ofertantă, încât e imposibil să nu-ți găsești brandul sau brandurile favorite. 

Indiferent de brand, Optiblu se asigură că aduce în atenția clienților săi exclusiv produse de calitate superioară, la prețuri atractive. Hai în magazinul Optiblu din Supernova Pitești să descoperi colecțiile!

 

 

Consult optic profesional și servicii de calitate

OPTIblu este unul dintre principalii retaileri de optică medicală din România care oferă adulților și copiilor consult amănunțit, cu aparatură modernă și care pune la dispoziția clienților cele mai bune rezultate pentru nevoile lor. OPTIblu a luat naștere în 2004 și are în prezent peste 77 de magazine în 29 de localități la nivel național.

OPTIblu se află în topul celor mai buni retaileri medicali din România datorită medaliilor QUDAL 5 stele pentru calitate (2016-2017 si 2018-2019),  Best BUY Awards pentru magazin de optica cu cel mai bun raport calitate preț (2017-2018 si 2020-2021) și nu numai! 

Așadar, brandul excelează în domeniul opticii medicale oferind, totodată, produse cu design deosebit, estetice, rezistente și durabile în timp pentru clienți, fie acestea perechi de ochelari de soare, de vedere, lentile de contact sau accesoriile aferente.

Catalogul OPTIblu cuprinde colecții extinse de modele de rame de ochelari și lentile de la branduri de renume, precum Polaroid, Carrera, Emporio Armani, Balenciaga, Diesel, Fossil, Vogue, Venetta, Dior, Pierre Cardin, Alexander McQueen, Bvlgari, Cartier, Max Mara, Ray-Ban și multe alte firme care în fiecare sezon te vor încânta cu modele noi.