Optiblu | Supernova Pitesti | Supernova

Vino la Optiblu să-ți găsești perechea preferată de ochelari de soare, de ochelari de vedere sau de lentile!

Optiblu

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT), RaiffeisenBank (Raiffeisen Card), Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Star BT), RaiffeisenBank (Raiffeisen Card), Vouchere cadou: Sodexo, Edenred, Cadhoc
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Optiblu, brandul de optică care îmbină perfect perspectiva medicală cu cea estetică

În prezent unul dintre cei mai importanți retaileri de optică medicală din România, cu peste 77 de magazine în 29 de localități, brandul Optiblu a luat naștere dintr-o idee simplă: aceea de a îmbina perspectiva medicală cu cea estetică. Astfel, încă de la lansarea sa pe piață, în anul 2004, Optiblu și-a propus să vină în sprijinul clienților cu o gamă de produse pentru vedere care să satisfacă preferințe și nevoi diverse și care, mai ales, să le îmbunătățească viețile: prin îmbunătățirea vederii.

Oferta Optiblu cuprinde ochelari de soare, ochelari de vedere și lentile de contact, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii. Catalogul Optiblu include branduri consacrate pe piața internațională, printre care amintim Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Max & Co, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Converse, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega Venetta, Diesel, Fossil, Furla, Gant, Vogue și multe, multe altele. După cum poți vedea, gama este atât de ofertantă, încât e imposibil să nu-ți găsești brandul sau brandurile favorite. 

Indiferent de brand, Optiblu se asigură că aduce în atenția clienților săi exclusiv produse de calitate superioară, la prețuri atractive. Hai în magazinul Optiblu din Supernova Pitești să descoperi colecțiile!

 

 

Servicii de top, doar în optica medicală Optiblu

Pe lângă diversitatea și calitatea înaltă a produselor sale - fie că vorbim despre ochelarii de soare, ochelarii de vedere, lentile sau accesorii pentru întreținerea corespunzătoare a acestora - Optiblu se remarcă prin calitatea deosebită a serviciilor oferite. Consilierea personalizată, comunicarea activă și atentă cu fiecare client, interesul deplin acordat nevoilor acestuia sunt doar câteva dintre elementele specifice brandului Optiblu, care te vor convinge și pe tine să te întorci de fiecare dată. 

În ceea ce privește componenta medicală, Optiblu oferă inclusiv servicii de determinare a dioptriilor - atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților. Mai mult decât atât, specialiștii Optiblu sunt alături de fiecare client în procesul de acomodare cu lentilele de contact și oferă recomandări personalizate.

Nu în ultimul rând, cabinetul de optică medicală din Supernova Pitești este dotat cu aparatură de ultimă generație: aici vei găsi, printre altele, auto-refractometru (folosit pentru măsurarea dioptriilor), lensmetru, biomicroscop (necesar pentru prescrierea lentilelor de contact adaptate nevoilor tale).

Hai la Optiblu, în Supernova Pitești, să descoperi produsul perfect care te va ajuta să ai grijă maximă de vederea ta sau perechea de ochelari de soare ce va deveni accesoriul tău preferat!