C&A | Supernova Pitesti | Supernova

Descoperă stilul care ți se potriveste cu noile colecții fashion de la C&A din Supernova Pitești.

C&A

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

C&A, brandul care îmbracă sustenabil fiecare membru al familiei

C&A oferă clienților săi articole vestimentare sustenabile pentru întreaga familie. Astfel, reușește să ofere tuturor experiențe calitative. Cu o gamă variată de produse pentru toate gusturile și nevoile, C&A își propune să ofere clienților săi cele mai bune soluții de modă.

Indiferent de stilul tău vestimentar sau de ocazia pentru care cauți haina perfectă, C&A a pregătit ceva special pentru tine. De la piese clasice și elegante, până la cele mai noi tendințe în materie de modă, cu siguranță ai multe variante de alegere.

La C&A Supernova Pitești, nu doar că vei găsi haine calitative la prețuri avantajoase, dar vei beneficia și de o experiență de shopping inedită!

Vino în magazinul C&A din Supernova Pitești să descoperi colecția eco-friendly

C&A se inspiră în realizarea colecțiilor sale din cele mai frumoase și energizante momente ale vieții. Astfel, clienții au posibilitatea de a celebra fiecare zi în culori, imprimeuri și materiale de calitate. Compania își împarte colecțiile pe categorii pentru a fi mai ușor pentru tine să găsești ceea ce cauți. În magazinele retailerului este prezentă o colecție sustenabilă dedicată produselor eco-friendly, realizate din materiale organice și reciclate. Colecția este proiectată pentru a sprijini moda sustenabilă și pentru a reduce impactul asupra mediului.

C&A este unul din retailerii fashion de top din Europa

Înființat de mai bine de un secol, C&A este un brand de îmbrăcăminte care a cunoscut o dezvoltare impresionantă. Compania a fost fondată în anul 1841, iar în primă fază se concentra pe producția lenjeriei de corp pentru bărbați. Între timp, C&A a crescut rapid și a început să producă alte produse de îmbrăcăminte, la prețuri accesibile, inclusiv pentru femei și copii.

În prezent C&A oferă clienților săi articole vestimentare sustenabile pentru întreaga familie, de bună calitate și la prețuri accesibile, ajutâdu-i să arate bine, să se simtă bine și să facă bine în fiecare zi.

Colecția eco-friendly, confecționată din materiale organice și reciclate, sprijină moda sustenabilă și reduce impactul asupra mediului. Printre materialele utilizate se numără bumbacul organic și poliesterul, care este produs prin reciclarea sticlelor PET. C&A dezvoltă o preocupare continuă pentru salvarea și protejarea planetei.

Contribuie și tu la moda sustenabilă și alege produsele C&A!