House | Supernova Pitesti | Supernova

Creativ, îndrăzneț și fără compromisuri - pe scurt, House, brandul de fashion care te încurajează să fii tu în fiecare zi

House

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

House, mai mult decât un brand de fashion: un brand care te îndeamnă să-ți exprimi personalitatea zi de zi

Piesele vestimentare cu adevărat potrivite pentru tine te ajută să-ți exprimi personalitatea. Îți permit să te joci cu diferite combinații stilistice și să o găsești pe cea câștigătoare: aceea în care te simți de fiecare dată tu.

Brandul House te încurajează să mixezi articolele vestimentare după bunul plac, să te ghidezi după cele mai cool tendințe în modă și, totodată, să-ți păstrezi sau să-ți găsești propriul stil. Te îndeamnă să îndrăznești să fii neconvențional(ă) și să porți ținute inspirate din lumea artei, muzicii, cinematografiei, dar și să combini piese clasice cu unele atipice.

Fie că obișnuiești să-ți compui outfituri nonconformiste și să experimentezi tot timpul, fie că preferi mai degrabă piesele vestimentare clasice, merită să planifici o sesiune de shopping în magazinul House din Supernova Pitești. Aici vei găsi de fiecare dată articole vestimentare, încălțăminte și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care-și vor ocupa imediat binemeritatul loc în garderoba ta, fie ea casual sau urban chic.

Cele mai cool haine și accesorii pentru femei și bărbați, în magazinul House din Supernova Pitești

Colecțiile House sunt variate și țin cont de diversitatea preferințelor vestimentare. Astfel, ele cuprind de la articole basic, pe placul iubitorilor de simplitate, până la articole cu imprimeuri neconvenționale, care-ți vor atrage imediat atenția. 

Pentru că „a fi cool” diferă de la o persoană la alta. O cămașă albă simplă poate fi cool pentru cineva, dar „prea” clasică pentru altcineva, care preferă mai degrabă o jachetă cu animal-print. 

Indiferent de preferințele tale, la House vei găsi cu siguranță haine care să fie „cool” pentru tine, haine în care să te simți cu adevărat bine. Iar asta e tot ce contează.