House | Supernova Pitesti | Supernova

Creativ, îndrăzneț și fără compromisuri - pe scurt, House, brandul de fashion care te încurajează să fii tu în fiecare zi

House

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: Sodexo, Cadhoc
Telefon
Site-ul web
Categorie
Fashion

În magazinul House din Supernova Pitești găsești cele mai cool haine și accesorii

Brandul House te încurajează să mixezi articolele vestimentare după bunul plac, să te ghidezi după cele mai cool tendințe în modă și, totodată, să-ți păstrezi sau să-ți găsești propriul stil. Te îndeamnă să îndrăznești să fii neconvențional(ă) și să porți ținute inspirate din lumea artei, muzicii, cinematografiei, dar și să combini piese clasice cu unele atipice.

Fie că obișnuiești să-ți compui outfituri nonconformiste și să experimentezi tot timpul, fie că preferi mai degrabă piesele vestimentare clasice, merită să planifici o sesiune de shopping în magazinul House din Supernova Pitești. Aici vei găsi de fiecare dată articole vestimentare, încălțăminte și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care-și vor ocupa imediat binemeritatul loc în garderoba ta, fie ea casual sau urban chic.

Colecțiile House din Supernova Pitești sunt variate și țin cont de diversitatea preferințelor vestimentare. Astfel, ele cuprind de la articole basic, pe placul iubitorilor de simplitate, până la articole cu imprimeuri neconvenționale, care-ți vor atrage imediat atenția. 

Indiferent de preferințele tale, la House, în centrul comercial SupernovaPitești, vei găsi cu siguranță haine care să fie „cool” pentru tine, haine în care să te simți cu adevărat bine. Iar asta e tot ce contează.

House, mai mult decât un brand de fashion: un brand care te îndeamnă să-ți exprimi personalitatea zi de zi

House este un spațiu creativ pentru tinerii care vor să arate prin ținutele lor cine sunt și cum se simt și care consideră că experimentarea modei este o modalitate de a-și exprima emoțiile.

Brandul oferă combinații interesante ale celor mai noi tendințe cu un stil casual. De asemenea, te inspiră să fii curajos, să te joci cu stilurile și să îți modelezi în mod conștient propria imagine. Cheia pentru House este de a asculta nevoile clienților săi și de a le observa mediul în care trăiesc; interesele, hobby-urile, planurile și visele lor. Cunoașterea lumii lor ne permite să le satisfacem așteptările și să ne adaptăm la ritmul dinamic al vieții lor, creând stiluri de zi cu zi la modă, dar casual, atât pentru ea cât și pentru el.

Colecțiile de la House se bazează pe observații ale stilului stradal din marile orașe și ale culturii pop, dar se inspiră și din tendințele din social media, muzică și artă. Brandul folosește instrumente profesionale pentru a analiza tendințele modei și participă la târguri de țesături. De asemenea, brandul abordează o calitate prietenoasă cu mediul pentru a crea un viitor mai sustenabil al modei alături de clienții săi.

Facebook- https://www.facebook.com/House.RO

Instagram- https://www.instagram.com/house_brand/

YouTube- https://www.youtube.com/@housebrand_yt

TikTok- https://www.tiktok.com/@house_brand