Snacking Carrefour | Supernova Pitesti | Supernova

Ți-e poftă de ceva gustos? În zona Snacking Carrefour, găsești o mulțime de preparate delicioase, pe care le poți savura chiar aici sau pe care le poți lua pentru acasă.

Snacking Carrefour

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo
Telefon
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo
Telefon
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Când ți-e poftă de ceva bun, fă o oprire la Snacking Carrefour

Uneori, în timpul sesiunilor de cumpărături, se-ntâmplă să ți se facă foame. Poate că treci pe lângă vitrinele cu mâncăruri din zona Snacking Carrefour și imediat îți este atrasă atenția de diferite feluri de mâncare. Sau poate că ești la cumpărături cu ai tăi, iar unora dintre voi i se face foame sau poftă de ceva gustos. 

Pentru astfel de situații, dar și pentru multe altele, există zona dedicată Snacking Carrefour: un loc în care găsești o varietate de preparate tip fast-food, sub formă de mini pizza, sandvișuri, produse de patiserie. 

Cu alte cuvinte, aici găsești de fiecare dată preparate pentru toate preferințele culinare. Oprește-te aici cu ai tăi și comandați-vă ce vă place. Fiți fără grijă: puteți continua apoi sesiunea de cumpărături din hipermarket sau din celelalte magazine ale mall-ului Supernova Pitești, căci centrul comercial e deschis până seara.

În zona Snacking Carrefour, găsești de fiecare dată diversitate și calitate

Brandul Carrefour nu face niciodată rabat de la calitate, iar de la acest principiu de aur nu face excepție nici zona Snacking Carrefour. Prin urmare, aici găsești de fiecare dată numeroase sortimente de mâncare și băuturi, preparate din ingrediente alese și cu un raport calitate-preț excelent. 

Snacking Carrefour, pauza ta de gustare de la cumpărături

Snacking Carrefour îți oferă prilejul să iei o pauză de relaxare și de gustare de la cumpărături. Ușor accesibilă, chiar în incinta hipermarketului Carrefour, zona Snacking Carrefour e o alegere perfectă ori de câte ori ți se face foame sau poftă de ceva bun. 

Și nici nu trebuie să aștepți mult până să te bucuri de felul de mâncare ales, fie că e vorba despre un desert, despre o porție de cartofi cu carne, despre o pizza sau despre un alt fel de mâncare care îți place sau de care îți este poftă. 

Astfel, cu Snacking Carrefour, sesiunile de cumpărături din centrul comercial devin și mai plăcute, și mai relaxate. Și, după cum vei simți încă de la prima oprire aici, mult mai… delicioase! Te așteptăm în zona Snacking Carrefour să-ți răsfeți papilele și să te bucuri de câteva clipe de relaxare alături de ai tăi!