HalfPrice | Supernova Pitesti | Supernova

La HalfPrice, în Supernova Pitești, găsești mărci de top și produse de înaltă calitate, la jumătate de preț sau chiar cu reduceri și mai mari.

HalfPrice

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

HalfPrice – mii de branduri, mii de reduceri

Haine, încălțăminte, jucării și articole pentru acasă de la branduri de top, la jumătate de preț sau reduse chiar și până la 80%? D,a totul este posibil în magazinul HalfPrice din centrul comercial Supernova Pitești.

Nu ai auzit încă de conceptul HalfPrice? Atunci pregătește-te pentru un adevărat răsfăț la cumpărături! HalfPrice aduce mărci cunoscute la prețuri substanțial reduse. Magazinul din Supernova Pitești este cel de-al doilea deschis în România și te așteaptă cu oferte unice.

La HalfPrice vei găsi o mulțime de mici comori la prețuri reduse. Drept urmare, la fiecare vizită vei descoperi o ofertă complet nouă și diferită. De la îmbrăcăminte, pantofi și cele mai recente tendințe în modă până la produse cosmetice, accesorii și chiar echipamente sport, jucării și decorațiuni pentru casă.

Reinventează-ți garderoba și îmbracă-te în funcție de cele mai noi tendințe!

Mărci de top de îmbrăcăminte și accesorii sunt disponibile cu până la 80% reducere. Accesorizează-ți casa, reînnoiește lenjeria de pat și prosoapele, cumpără de aici decorațiuni sau un cadou perfect pentru o zi de naștere. La HalfPrice, în Supernova Pitești, le găsești pe toate. Te sfătuim să vizitezi magazinul în mod regulat, deoarece oferta se schimbă foarte repede. Stocul este limitat, așa că merită să vânezi ofertele de fiecare dată.

HalfPrice aduce calitate la cel mai bun preț

Un nou concept de cumpărături! Un concept prin care poți accesa mărci de top și produse de înaltă calitate la jumătate de preț sau chiar cu reduceri și mai mari. HalfPrice colaborează cu cele mai importante branduri, designeri de modă și furnizori și depune eforturi pentru a negocia cele mai bune prețuri. În fiecare zi, o echipă de profesioniști în marketing și creatori de tendințe are misiunea de a găsi cele mai bune produse la cel mai mic preț pentru magazinele HalfPrice. De aceea, oferta HalfPrice este întotdeauna accesibilă și substanțial sub prețul pieței. Dacă iubești moda, dacă prețuiești produsele de înaltă calitate de la mărci renumite și dorești modele unice de la designeri celebri, atunci magazinele HalfPrice sunt locul potrivit pentru tine.

Magazinele HalfPrice fac parte din grupul CCC, iar România se numără printre piețele care oferă mărci populare la prețuri mici. Puteți găsi magazine HalfPrice și în Slovenia, Austria, Polonia, Ungaria, Croația și alte țări europene.