Dovani | Supernova Pitesti | Supernova

Articole vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru iubitorii stilurilor office, elegant sau smart casual

Dovani

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Dovani: eleganță, calitate, versatilitate

Încă de la lansarea pe piața din România, în anul 1994, Dovani, brand de fashion pentru bărbați, și-a propus să ofere publicului său țintă acces la articole vestimentare elegante, calitative, confortabile și cu un raport calitate-preț excelent. Astfel, gama sa cuprinde piese vestimentare special concepute pentru adepții stilurilor office, elegant sau smart casual. 

Cum versatilitatea e unul dintre atributele-cheie ale produselor Dovani, multe dintre ele sunt potrivite și pentru iubitorii stilurilor casual, astfel că aici găsești inclusiv tricouri din bumbac, geci, cămăși, pulovere și alte haine basic, confecționate din materiale de calitate și rezistente în timp. 

Fie că să participi la o întâlnire de business, să mergi la un restaurant elegant sau că ai nevoie de ținute elegante și, totodată, practice pentru birou, în magazinul Dovani din Supernova Pitești vei găsi, cu siguranță, articolele vestimentare pe placul tău, în care să te simți confortabil și pe care să le porți cu încredere de fiecare dată și indiferent de ocazie. 

Completează-ți outfiturile cu încălțămintea și accesoriile Dovani potrivite!

Dovani înțelege nevoia domnilor de a avea acces nu doar la articole vestimentare calitative și confortabile, ci și la modele de încălțăminte și accesorii care să completeze perfect ținutele, fie că e vorba despre cele elegante sau despre cele casual, de zi cu zi. Astfel, catalogul de produse Dovani cuprinde, pe lângă mult iubitele articole vestimentare, și accesorii indispensabile în orice garderobă elegantă, smart casual sau office: de la portofele, cravate, curele, până la papioane, butoni, batiste sau seturi formate din două sau mai multe astfel de accesorii. 

O curea clasică Dovani îți poate completa cu brio și poate adăuga un plus de rafinament outfitului tău pentru birou, așa cum o cravată elegantă poate deveni elementul-cheie al costumului tău favorit pentru evenimente. Accesorizează-ți ținutele cu piese Dovani, după cum simți și, bineînțeles, ținând cont de contextul în care le vei purta.

Cum perechea de încălțăminte potrivită poate desăvârși o ținută, e important să alegi cu grijă pantofii pe care îi porți și să-i asortezi cu celelalte elemente vestimentare. Din fericire, la Dovani găsești o mulțime de modele de încălțăminte pentru bărbați: de la pantofi eleganți, până la mocasini, pantofi casual confecționați din piele naturală de calitate superioară. Indiferent de modelul pe care îl alegi, știi sigur că te vei bucura de o pereche de încălțăminte în egală măsură elegantă și confortabilă!