Dr. Max | Supernova Pitesti | Supernova

Doar la Farmacia Dr. Max gasesti produse farmaceutice si suplimente nutritive la preturi mici! Ai grija de tine si de cei dragi tie cu Dr. Max!

Dr. Max

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

 

Farmacia Dr. Max, din grijă pentru sănătatea ta

Una dintre principalele preocupări ale oamenilor este propria sănătate. Însă atunci când organismul nu mai face față provocărilor de zi cu zi, ai certitudinea că la Dr. Max găsești tot ce ai nevoie pentru a reduce vulnerabilitatea în fața afecțiunilor medicale.

La Dr. Max găsești medicamente și produse farmaceutice potrivite pentru toate categoriile de vârstă. Fie că ai nevoie de medicamente eliberate pe baza unei prescripții medicale, fie că te afli în căutarea unor suplimente cu ajutorul cărora să completezi deficitele nutriționale sau anumite produse de îngrijire, fii sigur că vei găsi opțiuni potrivite nevoilor și bugetului tău.

Poți alege farmacia Dr. Max din centrul comercial Supernova Pitești. Aici vei fi întâmpinat de farmaciști bine pregătiți, care sunt gata să te ajute cu sfaturi și recomandări în ceea ce privește nevoile tale sau ale celor din familie.

Produse farmaceutice pentru întreaga familie

La Dr. Max găsești produse farmaceutice pentru întreaga familie, începând de la cei mai mici, până la cei vârstnici. Așadar, dacă ai nevoie de medicamente care se eliberează doar în baza unei prescripții medicale, medicamente fără rețetă, de produse de îngrijire pentru corp și ten, pentru diverse afecțiuni sau pentru nevoile de bază ale celor mici, de remedii naturiste sau de produse tehnico-medicale, vei beneficia de sprijinul și recomandările specialiștilor farmaciei Dr. Max. Farmaciștii Dr. Max țin cont de nevoile tale, se asigură că te simți confortabil pe parcursul comunicării și să vei beneficia exact de ceea ce ai nevoie, la prețuri cât mai avantajoase.

Farmacia Dr. Max, aliatul tău în sănătate

Farmacia Dr. Max pune sănătatea oamenilor pe primul loc și își dorește să aducă pe piața din România produse de îngrijire medicală accesibilă și convenabilă oricui. Cu o prezență în 8 țări europene, Dr. Max este principalul lanț de farmacii din Europa Centrală care se dedică îmbunătățirii nivelului de sănătate al pacienților. În România, există peste 700 farmacii Dr. Max, una dintre ele fiind chiar în cadrul centrului comercial Supernova Pitești.

Unul dintre atuurile farmaciei Dr. Max este reprezentat de produsele de marcă proprie. În prezent există peste 300 de produse comercializate sub marcă proprie, toate fiind dezvoltate ținând cont atât de nevoile oamenilor, cât și de normele de siguranță impuse. Toate materiile prime și produsele Dr. Max sunt verificate atent la toate nivelurile, controlul calității produselor depășind semnificativ standardele privind controlul produselor definite prin reglementările impuse.

Produsele farmaceutice Dr. Max sunt dezvoltate ca urmare a nevoilor și dorințelor oamenilor. Dr. Max ține cont de nevoia oamenilor de a cumpăra produsele necesare la prețuri mici și depune eforturi pentru a oferi accesibilitate, calitate și profesionalism la prețuri corecte. În plus, ai posibilitatea de a beneficia de prețuri speciale prin intermediul cardului de loialitate Dr. Max, în posesia căruia poți intra foarte ușor.