Betty Ice | Supernova Pitesti | Supernova

Betty Ice, locul unde vei găsi de fiecare dată înghețate cu arome inspirate din natură

Betty Ice

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
Site-ul web
Categorie
Hipermarket, restaurante şi cafenele

Betty Ice, brandul care creează deserturi cu arome inspirate din natură

Când spui „Betty Ice”, spui, de fapt, „desert echilibrat, inspirat din natură”. Fondatorii brandului și-au propus să le ofere clienților o înghețată desăvârșită, cu arome inspirate din natură. 

Astfel, fiecare dintre cele peste 60 de sortimente de înghețată Betty Ice oferă o experiență gastronomică delicioasă, pe care îți vei dori s-o reîncerci: în aceeași variantă sau într-una nouă. Când guști pentru prima dată o aromă Betty Ice, e imposibil să nu vrei s-o încerci și pe a doua, a treia… și tot așa.

Din fericire, sortimentele sunt diversificate, pe placul tuturor pofticioșilor. Printre cele mai populare arome de înghețată amintim aroma de ciocolată, de fructe de pădure, de vanilie, de caramel. 

Dacă preferi aromele mai fresh, la Betty Ice îți poți desfăta papilele gustative cu o înghețată cu aromă de mentă sau cu una cu aromă de lămâie. Dar la fel de bine le poți și combina, după poftele sufletului.

Indiferent de ce aromă alegi, e esențial să știi că fondatorii companiei Betty Ice și-au propus, încă de la bun început, să aducă pe piața din România un desert cu totul și cu totul special, creat exclusiv din ingrediente alese cu grijă. Din 1994, anul fondării companiei Betty Ice, și până în prezent, înghețatele s-au remarcat printr-o aromă fină, cremoasă, delicată, care se ridică la cele mai înalte standarde. 

De altfel, țelul companiei a fost și este să devină cea mai bună în ceea ce face. Datorită pasiunii puse în fiecare desert creat și datorită ingredientelor atent selecționate, Betty Ice a reușit să fie unul dintre cele mai importante branduri de înghețată din țara noastră, așa că… 

Hai la Betty Ice, în Supernova Pitești, să-ți răsfeți și tu simțurile cu o înghețată absolut delicioasă! 

Ai poftă de ceva dulce? Ai ieși undeva în oraș să te bucuri de o experiență gastronomică pe cinste? Înghețata este desertul tău preferat, așa că din când în când, îți place să experimentezi noi arome delicioase? 

Indiferent de situația în care te regăsești, e o ocazie excelentă să faci o vizită la Betty Ice, în Supernova Pitești, și să-ți dăruiești desertul preferat! 

Cu siguranță vei găsi aici cel puțin o aromă pe care vei vrea musai s-o încerci. Totuși, te anunțăm că e foarte posibil să te tenteze două sau mai multe și să ajungi, în cele din urmă, să combini mai multe sortimente.