Intersport | Supernova Pitesti | Supernova

The Heart of Sport, adică locul unde găsești mereu produsele care fac sportul mai sigur, mai confortabil și mai plăcut

Intersport

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sport

Pasionat de sport? Hai la Intersport, în Supernova Pitești, să te echipezi cu tot ce ai nevoie pentru activitatea ta fizică favorită!

Când vine vorba despre echipamente sportive de calitate, Intersport este o alegere de bază în rândul celor care au deja o relație serioasă cu activitatea fizică, dar și în rândul celor care de-abia pătrund în fascinantul univers al sportului. 

Intersport este brandul care înțelege nevoia clienților săi de a avea acces la o gamă generoasă și calitativă de produse potrivite pentru fanii sportului, fie că sunt pasionați de jogging, drumeții, ciclism, trekking, schi. 

Printre cele mai îndrăgite și populare branduri de echipamente sportive pentru femei, bărbați și copii pe care le poți găsi la Intersport se numără: Nike, Adidas, Asics, Puma, Reebok, Salomon, Under Armour. Paleta brandurilor e atât de diversificată, încât e imposibil să nu-ți găsești aici și preferatele.

Indiferent de brand, Intersport se asigură că oferă acces publicului său la produse de calitate superioară, care transformă orice activitate sportivă într-una mai sigură, mai confortabilă și chiar și mai plăcută. 

Dacă vrei să te apuci de alergare, cu siguranță îți va fi mai ușor și mai confortabil atunci când ai o pereche de încălțăminte adecvată acestui tip de activitate fizică. Dacă te pasionează drumețiile montane, e important să fii de fiecare dată echipat corespunzător, astfel încât să previi accidentele și, totodată, să te miști cu ușurință.

Adept al stilului casual? În Intersport găsești inclusiv articole vestimentare confortabile, pentru viața de zi cu zi!

Pe lângă gama de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii dedicate anumitor sporturi, Intersport aduce în atenția iubitorilor stilului vestimentar relaxat o mulțime de articole ce pot fi purtate și-n viața de zi cu zi, în afara activităților sportive. 

Astfel, colecția sa „casual” cuprinde treninguri, hanorace, pantaloni lungi, tricouri, veste, jachete pe care le poți integra ușor în ținutele perfecte pentru plimbările în parc, ieșirile cu prietenii și nu numai. 

În plus, în această colecție găsești inclusiv încălțăminte confortabilă și cu un design atractiv, de la branduri consacrate, printre care și New Balance, Puma, Reebok, Vans, Converse.

Așadar, fie că îți cauți un echipament sportiv de calitate, fie că vrei să-ți îmbogățești garderoba cu noi piese vestimentare casual, hai la o sesiune de shopping în Intersport, în Supernova Pitești

Dacă ai nevoie de îndrumare, e important să știi că personalul magazinului e atent și pregătit să-ți răspundă la întrebări și să-ți ofere recomandări personalizate.