B&B Collection | Supernova Pitesti | Supernova

Ceasuri și bijuterii de la branduri consacrate, cu un raport calitate-preț excelent

B&B Collection

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Raiffeisen si Credit Europe Bank
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Raiffeisen si Credit Europe Bank
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

B&B Collection, brandul care aduce laolaltă ceasuri, bijuterii și alte accesorii premium, de la branduri consacrate pe piața internațională

B&B Collection este importator oficial și distribuitor autorizat pe piața românească a peste 100 de mărci de ceasuri și bijuterii de la branduri consacrate pe plan internațional, printre care se numără și: Boss, Burberry, Casio, Cerruti, Dior, Diesel, D&G, Emporio Armani, Guess, Guy Laroche, Hermes, Hugo, DKNY, Fossil, Gucci, Kenzo, Versace, Tommy Hilfiger. 

Prin urmare, dacă ești în căutarea unei bijuterii de damă sau de bărbat sau poate a unui ceas care să-ți completeze perfect outfiturile, cu siguranță la B&B Collection vei găsi cel puțin un model pe placul tău, adaptat stilului tău vestimentar și de viață, de la unul dintre brandurile tale favorite. 

La B&B Collection găsești și instrumente de scris cu un design premium

Mai mult, aici găsești și instrumente de scris cu un design plin de eleganță, perfecte pentru a fi făcute cadou, de la branduri precum Dior, Hugo Boss, Montblanc, Pierre Cardin, Swarowski. 

Dăruiește-ți chiar ție un astfel de cadou inedit, pe care să-l folosești cu drag în ședințele de business, când scrii în jurnal sau când îți iei notițe din cărțile preferate.

B&B Collection, locul unde ai parte doar de experiențe excelente 

Dacă ai nevoie de îndrumare sau de recomandări în ceea ce privește produsul perfect pentru tine sau pentru persoana căreia vrei să i-l dăruiești, e important să știi că personalul B&B Collection este pregătit să-ți ofere toate informațiile necesare. De altfel, una dintre cele mai importante valori ale brandului B&B Collection este atitudinea orientată către client. 

Astfel, ori de câte ori vei trece pragul magazinului B&B Collection din Supernova Pitești, vei fi tratat cu respect și profesionalism. 

Pentru că B&B Collection își propune să ofere doar excelență: atât în ceea ce privește calitatea și diversitatea produselor aduse în atenția clienților, cât și în ceea ce privește instruirea personalului și, în general, experiența de care clienții au parte pe parcursul fiecărei interacțiuni cu brandul. 

Vino în B&B Collection și convinge-te și tu de acest lucru!