CCC | Supernova Pitesti | Supernova

Hai la CCC să descoperi o gamă vastă de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii!

CCC

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Plata în rate prin serviciul furnizorului MOKKA.
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Plata în rate prin serviciul furnizorului MOKKA.
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

CCC, locul unde găsești mereu încălțăminte de calitate și în tendințe, de la branduri consacrate

CCC este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa, care și-a câștigat prestigiul în peste 29 de țări. Magazinul CCC din Supernova Pitești este unul dintre cele 1000 de magazine deschise pe piața europeană, unde poți găsi numeroase modele de încălțăminte la modă, inclusiv încălțăminte din piele naturală, cu un raport calitate-preț excelent.

CCC aduce în atenția clienților modele de pantofi de la branduri deja consacrate, cel mai popular fiind Lasocki, cu numeroase subcolecții: Lasocki Fashion For Men, Lasocki Casual, Lasocki Kids, Lasocki Young. Astfel, Lasocki este unul dintre cele mai iubite branduri de toți membrii familiei: de la cei mici, la cei mari. Hai și tu în Supernova Pitești să-ți găsești perechea - sau chiar perechile! - preferate de încălțăminte Lasocki!

Tot în CCC găsești modele de încălțăminte de la branduri precum Jenny Fairy, Nylon Red, Nelli Blu, Lanetti, toate fiind mărci proprii care includ produse pentru toate gusturile, nevoile și bugetele. 

De pildă, colecțiile Jenny Fairy urmează, pe de-o parte, cele mai noi tendințe în fashion, iar pe de altă parte - cuprind modele de pantofi perfecți și pentru adeptele stilului clasic. Fie că îți dorești o nouă pereche de bocanci casual într-o culoare neutră, fie că vrei o nouă pereche de sneakerși confortabili, cu siguranță îți vei găsi modelul preferat de la acest brand îndrăgit! 

CCC, un un brand internațional de succes

Magazinul CCC comercializează produse de la branduri precum Gino Rossi, Badura, Lasocki, Jenny Fairy, Gino Lanetti, Nelli Blu sau Sprandi. Având peste 80 de magazine fizice în România și peste 990 de magazine în 29 de țări europene, acest brand deține chiar și propria fabrică pentru realizarea de încălțăminte din piele de înaltă calitate.

Indiferent de sezonul în care ne aflăm, doamnele se pot bucura de genți din piele sau rucsacuri în tendințe, cât și de cele mai comode încălțări în nuanțe variate. Domnii își pot completa garderoba cu pantofi din piele, portofele sau încălțăminte sport pentru activitățile zilnice, iar cei mici se pot bucura de pantofi casual cu diverse imprimeuri, astfel încât să se poată mișca liberi la școală sau în vacanță.