CCC | Supernova Pitesti | Supernova

Hai la CCC să descoperi o gamă vastă de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii!

CCC

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Plata în rate prin serviciul furnizorului MOKKA.
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Plata în rate prin serviciul furnizorului MOKKA.
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

CCC, locul unde găsești mereu încălțăminte de calitate și în tendințe, de la branduri consacrate

CCC este unul dintre cei mai mari producători de încălțăminte din Europa, care și-a câștigat prestigiul în peste 29 de țări. Magazinul CCC din Supernova Pitești este unul dintre cele 1000 de magazine deschise pe piața europeană, unde poți găsi numeroase modele de încălțăminte la modă, inclusiv încălțăminte din piele naturală, cu un raport calitate-preț excelent.

CCC aduce în atenția clienților modele de pantofi de la branduri deja consacrate, cel mai popular fiind Lasocki, cu numeroase subcolecții: Lasocki Fashion For Men, Lasocki Casual, Lasocki Kids, Lasocki Young. Astfel, Lasocki este unul dintre cele mai iubite branduri de toți membrii familiei: de la cei mici, la cei mari. Hai și tu în Supernova Pitești să-ți găsești perechea - sau chiar perechile! - preferate de încălțăminte Lasocki!

Tot în CCC găsești modele de încălțăminte de la branduri precum Jenny Fairy, Nylon Red, Nelli Blu, Lanetti, toate fiind mărci proprii care includ produse pentru toate gusturile, nevoile și bugetele. 

De pildă, colecțiile Jenny Fairy urmează, pe de-o parte, cele mai noi tendințe în fashion, iar pe de altă parte - cuprind modele de pantofi perfecți și pentru adeptele stilului clasic. Fie că îți dorești o nouă pereche de bocanci casual într-o culoare neutră, fie că vrei o nouă pereche de sneakerși confortabili, cu siguranță îți vei găsi modelul preferat de la acest brand îndrăgit! 

CCC: încălțăminte pentru toate gusturile și stilurile vestimentare

CCC își propune să ofere clienților săi acces la produse diversificate, pentru toate gusturile și stilurile vestimentare. Dacă nu te regăsești neapărat în colecțiile Lasocki sau Jenny Fairy și preferi mai degrabă stilul grunge, hai în Supernova Pitești să descoperi colecțiile Badura, unul dintre cele mai noi și cool branduri din catalogul CCC!

Ești mereu la curent cu ultimele tendințe în modă și acorzi atenție fiecărui detaliu din ținutele tale? Modelele de încălțăminte și genți pentru femei de la brandul Quazi de-abia așteaptă să le descoperi! În culori vibrante, puternice sau, dimpotrivă, clasice, neutre, acestea te vor ajuta să alcătuiești outfituri care îmbină designul deosebit și confortul sporit. 

Iată de ce alte branduri s-ar putea să te îndrăgostești încă de la prima vizită în magazinul CCC din Supernova Pitești: Gino Rossi, DeeZee, Athleisure. În plus, în CCC găsești și branduri consacrate de încălțăminte sport sau casual, precum: Champion, Converse, Puma, Reebok, Skechers.

Te așteptăm să le descoperi în magazinul CCC din Supernova Pitești!