Takko | Supernova Pitesti | Supernova

Construiește-ți o garderobă casual, stylish & smart cu ajutorul pieselor vestimentare Takko!

Takko

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion Copii
Abordare
Bradu, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Card Avantaj, Card de masa electronic (Up Romania, Edenred, Sodexo, Unicredit), card Sodexo Social Pass, tichete cadou Sodexo
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion Copii

La Takko găsești haine versatile, confortabile și cu prețuri avantajoase, pentru toți membrii familiei

Ca să-ți construiești o garderobă stylish care să te reprezinte, nu e musai să investești o mică avere. De fapt, acum este chiar foarte simplu să te bucuri de articolele tale vestimentare favorite și să-ți exprimi personalitatea cu ajutorul lor. Tot ce ai de făcut este să-ți planifici următoarea sesiune de shopping în magazinul Takko din Supernova Pitești.

Prezent pe piața internațională din 1982, Takko este astăzi unul dintre cele mai populare și apreciate lanțuri de magazine din Europa. De la an la an, brandul a atras tot mai mulți clienți în primul rând prin raportul calitate-preț excelent al articolelor vestimentare și al accesoriilor din catalogul său.

De la înființare și până acum, Takko și-a respectat cea mai importantă promisiune făcută în fața publicului: aceea de a-i oferi de fiecare dată acces la articole vestimentare trendy, confortabile și cu prețuri accesibile. Astfel, oferta Takko cuprinde de la articole vestimentare pentru femei și bărbați, până la haine confecționate din materiale prietenoase cu pielea copiilor, așa cum este bumbacul. 

Vino și tu, alături de ai tăi, în magazinul Takko din Supernova Pitești și bucurați-vă de o sesiune de shopping 100% pe placul vostru: cu o ofertă variată, produse cu un raport calitate-preț de neratat și, bineînțeles, în care veți primi întotdeauna tot ajutorul necesar din partea personalului.

Contribuie și tu la viitorul modei sustenabile!

Bucură-te de articole vestimentare confortabile, confecționate din materiale selecționate cu atenție și, totodată, contribuie la o planetă mai verde. În plus, poți face toate acestea beneficiind în continuare de prețuri accesibile! 

La Takko găsești numeroase articole de îmbrăcăminte și accesorii etichetate cu simbolul „Quality By Takko Fashion”. Acestea sunt produse preponderent din materiale naturale, precum bumbacul organic, se remarcă prin croielile extrem de lejere și respectă cele mai înalte standarde etice. 

Brandul Takko crede atât în binele clienților săi, cât și în cel al angajaților, partenerilor și furnizorilor săi, astfel că se asigură sistematic că fiecare persoană beneficiază de cele mai bune condiții de securitate și de muncă. 

Astfel, ori de câte ori alegi un articol vestimentar marca Takko, faci mult mai mult decât a-ți îndeplini visul de a avea o garderobă care să te reprezinte: ai grijă de binele planetei și de al oamenilor care au contribuit la împlinirea visului tău.