Pregătește-te pentru SUPER succes!

GĂSEŞTE TOT CE AI NEVOIE PENTRU ÎNTOARCEREA LA ŞCOALĂ ÎN CENTRUL COMERCIAL SUPERNOVA

Cumpărăturile pentru back to school pot fi super distractive! La Supernova găseşti tot ce ai nevoie pentru un an şcolar de succes!

Înapoi la şcoală, din nou la cumpărături în Supernova

Noile colecţii pentru back to school sunt acum disponibile în magazinele pentru copii. La Noriel şi Carrefour vei găsi: rechizite, genţi şi rucsacuri, cărţi şi manuale, inclusiv rechizite şi accesorii cu cele mai îndăgite personaje din desenele animate. Partea tech nu este neglijată nici ea, așa că în Media Galaxy vei avea de ales dintr-o gamă diversă de laptopuri, tablete și smartphone-uri.

Hipermarketul Carrefour a pregătit şi el oferte pentru noul an şcolar aşa că tot ce îţi rămâne de făcut este să îţi alcătuieşti lista şi să vii la cumpărături!

Şcoala este mai cool atunci când ai ţinute fashion

Nu este un secret pentru nimeni că cei mici cresc foarte repede. Aşa că acum este momentul perfect să revizuieşti garderoba copilului tău şi să te gândeşti ce item-uri ar trebui să îi mai achiziţionezi.

Colecţiile Toamnă-Iarnă 2022 sunt deja disponibile în magazinele fashion din Supernova. Indiferent de vârsta copilului tău, aici vei găsi tot ce ai nevoie atât pentru copiii care merg la gradiniţă, cât şi pentru adolescenţi.

Magazinele au pregătit şi reduceri sau oferte speciale la toată gama de produse Back to school: de la rechizite la ghiozdane, îmbrăcaminte şi accesorii. Aşa că nu mai sta pe gânduri şi hai la shopping!