PREGĂTEȘTE-TE PENTRU O SUPER VARĂ

Numeri deja zilele (sau chiar orele) până la concediul din această vară? Atunci te așteptăm la Supernova unde vei putea intra deja în spiritul de vacanță! Înainte de a te îndrepta către destinația preferată, vizitează Supernova și descoperă reducerile și ofertele din magazine.

O SUPER vară se întrevede la orizont! Profită de ea, dar și de super reducerile din Supernova.

Colecții noi inspirate de mare și soare

Indiferent dacă plănuiești să mergi pe o insulă exotică sau îți vei petrece vara relaxându-te în confortul casei tale, marea se poate regăsi în garderoba ta prin imprimeuri, texturi și croieli. Planifică-ți o sedintaă de shopping în magazinele fashion din Supernova și nu rata pieselestatement din această vară, precum: “costumul scurt” (combinația dintre un blazer sși pantaloni scurți) sau rochiile cu mâneci bufante. Nu uita de piesele vestimentare în culoarea anului – Very peri (o nuanță dinamică de albastru cu un subton de roșu violet).

Noile colecții sunt deja disponibile în magazine! Indiferent de stilul tău, cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească, pentru că magazinele au colecții atât de variate, de la stilul boho – jucăuș la stiluri elegante. Așa că, vara asta alege să fii fashion cu ținutele din Supernova!

Vara asta nu ai timp să te plictisești

La Supernova găsești tot ce ai nevoie pentru o vară SUPER distractivă! Unelte și accesorii pentru grătar, decorațiuni pentru terasă și grădină, accesorii pentru plajă și piscină, gadget-uri, cele mai distractive jocuri și jucării și multe alte articole îți vor însesnina zilele de vacanță