Pregătește-te pentru o SUPER toamnă!

LA SUPERNOVA GĂSEȘTI TOT CE AI NEVOIE PENTRU O TOAMNĂ PERFECTĂ.

Haine călduroase, încalțăminte confortabilă, echipamente sport, cosmetice și accesorii, dar și produse delicioase în care vei regasi aromele incofundabile ale toamnei - pe toate le găsești în magazinele din Supernova.

Pregătește-ți lista de cumpărături și hai la shopping!

Toamna e aici, aşa că, este momentul să dai un refresh garderobei tale!

Indiferent de stilul tău vestimentar, în magazinele din Supernova vei găsi articole vestimentare care îşi vor face loc în garderoba ta pentru toamna aceasta: paltoane călduroase, jachete din piele, pulovere oversized sau rochii fancy. 

Descoperă noile colecţii de îmbrăcăminte şi accesorii, achiziţionează piesele dorite şi mixează-le pentru a obţine ţinute de vis pentru toamna aceasta!

Încălţăminte pentru întreaga familie

Descoperă noile colecţii de încălţăminte pentru bărbaţi şi femei: cizme înalte, adidaşi, mocasini şi încălţăminte călduroasă, toate sunt acum disponibile în magazine.

Încălțămintea pentru copii este extrem de importantă. În magazinele din Supernova vei găsi încăltăminte de calitate şi confortabilă pentru cei mici. Puteți găsi, de asemenea, cizme de ploaie sau pantofi cu personajele lor preferate de desene animate.

Alege să cumperi încaltaminte de calitate la preţuri accesibile din magazinele tale preferate din Supernova!

Sezon nou, extra motivaţie pentru un stil de viaţă mai activ

Ai nevoie de motivație pentru a încerca un sport nou sau ţi-ai propus ca din această toamnă să adopţi un stil de viată mai activ? Atunci trebuie să stii că în magazinele din Supernova vei găsi cele mai noi colecţii de încaltaminte, accesorii şi echipamente sportive.

Fie că mergi la sală sau alegi să faci sport acasă, la Supernova vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca sesiunile tale de sport să fie şi mai plăcute!