Pregăteşte-te pentru o SUPER experienţă de shopping!

Din 14 aprilie Jupiter City, destinaţia ideală pentru shopping din judetul Argeş, SE EXTINDE, devine SUPERNOVA şi te aşteptă cu NOI MAGAZINE!
Mai jos poţi afla care sunt noile branduri care din 14 aprilie se vor deschide în Supernova Piteşti!

Obișnuiești să urmărești ultimele tendințe în modă? Îți place să te inspiri din ținutele vedetelor de renume internațional? Visezi la o garderobă cool care să-ți pună în valoare personalitatea? Pentru tine fiecare zi este o nouă ocazie grozavă de a testa noi combinații vestimentare? Atunci, din 14 aprilie te aşteptam în magazinul Sinsay din Supernova Pitești, locul unde găsești de fiecare dată articole vestimentare trendy, calitative și cu prețuri accesibile – pentru întreaga familie. 

Brandul streetwear Cropp te îndeamnă să trăiești după propriile reguli și să porți doar haine care îți oglindesc felul de a fi. Astfel, la o simplă vizită în magazinul Cropp din Supernova Pitești, vei descoperi numeroase articole vestimentare și accesorii pentru femei și bărbați, pe care cu siguranță ți le vei dori în garderoba ta cool.

Fie că obișnuiești să-ți compui outfituri nonconformiste și să experimentezi tot timpul, fie că preferi mai degrabă piesele vestimentare clasice, din 14 aprilie merită să îţi planifici o sesiune de shopping în magazinul House din Supernova Pitești. Aici vei găsi de fiecare dată articole vestimentare, încălțăminte și accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care-și vor ocupa imediat binemeritatul loc în garderoba ta, fie ea casual sau urban chic.

Începând din 14 aprilie va fi şi mai ușor să-ți îndeplinești nevoile și dorințele sau să le faci mici surprize celor dragi: tot ce ai de făcut este să vii la Pepco, în Supernova Piteşti. Vei găsi aici numeroase articole vestimentare pentru toți membrii familiei și obiecte decorative pentru căminul vostru. 

Ca să-ți construiești o garderobă stylish care să te reprezinte, nu e musai să investești o mică avere. De fapt, acum este chiar foarte simplu să te bucuri de articolele tale vestimentare favorite și să-ți exprimi personalitatea cu ajutorul lor. Tot ce ai de făcut este să-ți planifici următoarea sesiune de shopping în magazinul Takko din Supernova Pitești.

Prezent pe piața internațională de mai bine de 100 de ani, brandul de încăltăminte Deichmann se distinge atât prin vasta experiență, cât și prin tradiție și respectul acordat nevoilor și preferințelor fiecărui client. Deichmann ține cont atât de ultimele tendințe în fashion, cât și de nevoile și preferințele clienților care trec pragul magazinului. Astfel, fie că ai un stil casual, sport sau mai degrabă elegant, în magazinul Deichmann din Supernova Pitești cu sigurantă vei găsi  perechea de încălțăminte perfectă gusturile tale. 

Pe 14 aprilie vino să descoperi noile magazine şi sa profiţi de reduceri speciale cu ocazia deschiderii!