Sensiblu | Supernova Pitesti | Supernova

Locul unde sănătatea întâlnește frumusețea

Sensiblu

Ore de deschidere
Luni 09:00 - 21:00
Marţi 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 09:00 - 21:00
Duminică 09:00 - 21:00
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

Sensiblu te îndeamnă să-ți faci o declarație de dragoste în fiecare zi

E esențial să ai, în egală măsură, grijă de sănătatea și de frumusețea ta. Atunci când pășești în farmacia Sensiblu din Supernova Pitești, e foarte simplu să ai grijă de ambele. Pentru că Sensiblu pleacă fix de la acest concept: îmbinarea armonioasă dintre sănătate și frumusețe. 

De pildă, atunci când alegi un produs de skincare adaptat nevoilor tenului tău, de la un brand care oferă calitate înaltă, alegi, de fapt, să investești în egală măsură în sănătatea ta și în frumusețea ta. Investești în ingrediente selecționate cu grijă deplină pentru nevoile pielii. 

Când alegi un produs de skincare, fie că e vorba despre o cremă de corp sau despre un demachiant pentru zona ochilor, îți faci, de fapt, o declarație de dragoste. Pentru sănătatea ta, pentru frumusețea ta, pentru corpul tău. O declarație de dragoste pe care o meriți în fiecare zi.

 

În catalogul Sensiblu găsești o mulțime de produse de calitate, de la branduri exclusive, premium

Astfel, gama Sensiblu cuprinde o varietate de produse pentru toate tipurile de îngrijire: a tenului, corpului, unghiilor, părului. Mai mult, în farmacia Sensiblu găsești suplimente și vitamine, produse pentru mame și copii, multe dintre ele de la branduri premium, exclusive. 

Printre cele mai populare și iubite branduri de skincare se numără La Roche Posay, CeraVe, Fillerina, Lierac Paris, Avène, SVR, Ivatherm. Vino în farmacia Sensiblu din Supernova Pitești să descoperi gama completă de produse de skincare și să le alegi pe cele adaptate nevoilor și preferințelor tale! 

Tot aici găsești produse care te ajută să ai grijă de sănătatea ta, precum vitamine și suplimente alimentare, aparatură și consumabile medicale. Nu în ultimul rând, gama Sensiblu cuprinde numeroase produse la prețuri promoționale, iar dacă ai card de loialitate Sensiblu, poți beneficia de discounturi speciale. 

Nu ai card de loialitate? Nu-ți face griji: îți poți face, simplu și rapid, în oricare dintre farmaciile Sensiblu. 

Te așteptăm în farmacia Sensiblu din Supernova Pitești pentru a-ți face și tu un card de loialitate care să-ți ofere acces la discounturi grozave la produsele și brandurile tale favorite!

Empatici și atenți la nevoile tale, farmaciștii Sensiblu te ajută de fiecare dată

Pentru echipa Sensiblu, nevoile fiecărui client sunt esențiale. Astfel, ori de câte ori ai nevoie de informații suplimentare, de detalii sau de recomandări personalizate, farmaciștii Sensiblu te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru sănătatea și frumusețea ta. 

Pentru că farmaciștii Sensiblu sunt alături de tine ori de câte ori alegi să faci sănătății și frumuseții tale o declarație de dragoste.