Salamander | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în magazinul Salamander din Supernova Pitești și descoperă cele mai noi modele de încălțăminte de la brandurile tale preferate!

Salamander

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de credit: Garanti, Credit Europe Bank – Card Avantaj, Vouchere cadou: UP Romania, Eden Red and Sodexo
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Încălţăminte

Salamander, locul unde vei găsi mereu încălțăminte diversificată, confortabilă și cu un design original

Când vine vorba despre magazinele de încălțăminte multibrand prezente pe piața locală, Salamander ocupă, fără doar și poate, unul dintre locurile fruntașe. Înregistrată pentru prima dată în anul 1904, marca Salamander este astăzi una dintre cele mai populare și apreciate - atât în Germania, cât și în alte țări mari din Europa Centrală și Europa de Est.

În primul rând, clienții Salamander apreciază diversitatea. Ori de câte ori vei pătrunde în magazinul Salamander din Supernova Pitești, vei descoperi o mulțime de modele de încălțăminte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați: de la modele de pantofi eleganți, casual sau sport, până la modele de ghete, mocasini, espadrile. Indiferent de stilul tău vestimentar și de viață, aici vei găsi, de fiecare dată, încălțăminte care se va integra perfect în garderoba ta de zi cu zi. 

Totodată, Salamander are și o gamă generoasă de încălțăminte potrivită pentru ocaziile speciale din viața ta, precum o petrecere, o ieșire la un restaurant fancy sau o întâlnire de business.

Asistenții de vânzare îți pot recomanda produse de îngrijire a încălțămintei, în funcție de nevoile tale, dar și de tipul produsului achiziționat. Astfel, vei putea crește durata de viață a pantofilor tăi preferaț și te vei putea bucura de ei pe termen lung, în tot acest timp ei păstrându-și aspectul impecabil.

Salamander, Skechers, Flavia Passini sau poate Rieker? Hai în Salamander să-ți descoperi brandurile preferate!

Așa cum ai aflat deja, Salamander excelează la capitolul confort, design original și diversitate. Astfel, aici găsești modele de încălțăminte de la unele dintre cele mai cunoscute și iubite branduri din zilele noastre, printre care Salamander, Flavia Passini, Otter, Epica, Image. 

Ești în căutarea unei perechi de încălțăminte ultraconfortabile și cu un design modern? Ei bine, s-ar putea ca în Salamander să găsești fix acea pereche de Skechers sau de Rieker pe care ai căutat-o dintotdeauna. Sau, de ce nu, poate te orientezi către un alt brand care se potrivește mai bine cu stilul tău vestimentar și de viață. 

Ai nevoie de ajutor sau de recomandări personalizate? Fii fără grijă: personalul din Salamander îți va răspunde de fiecare dată la întrebările pe care le ai, iar ție îți va fi mult mai ușor să găsești astfel perechea sau perechile de încălțăminte perfectă pentru tine.