Ribbon | Supernova Pitesti | Supernova

Ribbon, brandul de fashion unde găsești mereu articole vestimentare de calitate înaltă și cu un design original

Ribbon

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Ribbon e mai mult decât un brand de fashion

Ribbon e o lume. O lume iubită de cei care caută articole vestimentare cu un design spectaculos și cu ajutorul cărora pot crea outfituri neconvenționale, originale, imposibil să treacă neobservate. O lume îndrăgită de cei pentru care calitatea este un criteriu esențial în alegerea oricărei piese vestimentare. De altfel, fiecare articol vestimentar Ribbon îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate atât în ceea ce privește croiala, cât și materialele folosite. 

Ribbon e brandul de fashion iubit de adepții stilului casual, neconvențional, sport sau elegant, catalogul său cuprinzând inclusiv articole vestimentare pentru ocaziile speciale. Colecția „Ribbon Exclusive” include piese vestimentare elegante pentru femei: rochii scurte, midi sau lungi ce pot fi purtate la evenimentele fancy de zi sau de seară.

Astfel, Ribbon își propune să ofere calitate, diversitate și, nu în ultimul rând, haine atipice, pe care nu le găsești în altă parte. Haine care îți vor atrage atenția încă de la prima vizită în Supernova Pitești și de care te vei îndrăgosti imediat cum le vei proba. Haine pe care le vei purta cu drag pe termen lung, pentru că, întreținute corespunzător, ele trec testul timpului cu brio. 

Când îți cumperi un articol vestimentar din concept store-ul Ribbon, investești, de fapt, într-o piesă care va ocupa un loc special în garderoba ta, fie că e vorba despre un set format din hoodie și pantaloni casual, despre un tricou pentru femei sau bărbați, despre o jachetă boho sau despre o pereche de pantaloni relaxed fit.

Vino în Ribbon și construiește-ți garderoba la care ai visat dintotdeauna!

Te atrag piesele vestimentare inedite? Îți place ca hainele pe care porți să se remarce prin mici detalii atipice sau prin croieli spectaculoase? 

Dacă răspunsul este da, atunci e timpul să faci o vizită în concept store-ul Ribbon din Supernova Pitești, locul în care găsești acele piese cu ajutorul cărora îți poți construi garderoba la care ai visat mereu: deosebită, cu materiale de calitate și extrem de plăcute la atingere, care se comportă excelent indiferent de trecerea timpului și pe care le poți combina cu ușurință între ele, după bunul plac și după starea de moment. 

Te așteptăm în magazinul Ribbon din Supernova Pitești la o sesiune de shopping! Aici beneficiezi de tot ajutorul și informațiile necesare de la personalul concept store-ului, care este atent la nevoile fiecărui client și pregătit să ofere recomandări personalizate.