Re-Creative | Supernova Pitesti | Supernova

Loc de joaca pentru copii? DA, la Supernova Pitesti gasesti Re-creative, locul unde copiii se joaca si se distreaza. Descopera-l acum!

Re-Creative

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Alte facilităţi

La Re-Creative visele prind viață!

Știm cu toții că una dintre cele mai frumoase etape ale vieții este copilăria. Este perioada în care nu există responsabilități și griji, doar multă joacă, voie bună, iubire necondiționată și fericire absolută. Este o „lume de miracole și de uimire a creației scăldate în lumină, nespus de nouă, proaspătă și uluitoare”.

Iar joaca? Joaca este activitatea pe care fiecare copil o face în mod natural cu multă plăcere. Este o modalitate de satisfacere a dorințelor și nevoilor, care facilitează dezvoltarea abilităților, creativității, personalității și nu numai.

La Re-Creative avem grijă să aducem bucurie în sufletul celor mici, să le fim sursă inspirație și să-i ajutăm să se dezvolte prin intermediul jocurilor. Este locul unde visele lor prin contur, unde pot să formeze conexiuni și să se bucure de prezența altor copii cu care să pășească împreună într-o lume de basm.

Re-Creative, mai mult decât un loc de joacă

Re-Creative este mai mult decât un loc de joacă interior pentru copii. Este un tărâm al poveștilor, în care fiecare copil este personajul principal.

Este un spațiu realizat în așa fel încât fiecare pitic să fie provocat să exploreze, să se dezvolte și să formeze împreună cu ceilalți copii povești memorabile. Este locul în care cei mici sunt liberi să alerge, să se joace, să râdă, să viseze și să descopere.

La Re-Creative dispunem de un ansamblu de joacă pentru copii cu vârsta peste 3 ani, de piscină cu bile, trambulină, coșuri de baschet, perete de cățărare, jocuri și jucării pentru toate vârstele, cât și de un spațiu destinat realității virtuale KAT VR 9D, care îi provoacă pe cei mici să-și depășească limitele.

Copii pot decide liber, în funcție de preferințe, dacă vor să-și imagineze, singuri ori în grup, noi lumi colorate. Timpul fără de ceas al copilăriei poate fi petrecut exact așa cum își doresc și cum le face plăcere.

Așadar, dacă vrei să-i faci o bucurie celui mic, te așteptăm la Re-Creative în Supernova Pitești. Ne asigurăm că-i oferim copilului tău tot ce are nevoie pentru a se simți bine și că se va bucura împreună cu ceilalți de toate facilitățile pe care le punem la dispoziție, în condiții de maximă siguranță. Personalul cu experiență este pregătit să-i ghideze, să le ofere suport atunci când au nevoie și să-i supervizeze.

Re-Creative, centrul care facilitează accesul la activități de dezvoltare artistică și recreative

Am creat centrul Re-Creative din dorința de a fi un sprijin pentru părinți și un bun prieten al copiilor. Am ținut cont de faptul că activitățile recreative și artistice contribuie la dezvoltarea celor mici din toate punctele de vedere și astfel am ajuns la formula în care ne aflăm astăzi: un loc colorat, în care fericirea dansează printre cei mici, iar creativitatea își pune amprenta  în fiecare activitate.

Misiunea noastră este să aducem mai multă fericire pe fețele copiilor, să lăsăm amintiri de neuitat, vii și colorate, să-i stimulăm să învețe lucruri noi și să contribuim la dezvoltarea și conturarea personalității lor.