Pull&Bear | Supernova Pitesti | Supernova

Design în tendințe, stil relaxat și confort deplin, doar la Pull&Bear

Pull&Bear

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Pull&Bear, brandul de fashion care se ghidează după cele mai recente tendințe internaționale

Companie a grupului Inditex, din care mai fac parte și Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home și Uterqüe, Pull&Bear se ghidează, în construirea fiecărei noi colecții, după cele mai recente tendințe internaționale. Și le reinterpretează în noi maniere, în funcție de influențele urbane, astfel încât să aducă în atenția tinerilor fashioniști articole vestimentare confortabile, relaxate, care să-i ajute să-și exprime stilul propriu. 

De altfel, Pull&Bear a fost dintotdeauna interesat de nevoile și preferințele vestimentare ale tinerilor, aflate în continuă schimbare. Astfel, fiecare colecție este un răspuns la nevoile și dorințele acestora. Fiecare articol vestimentar Pull&Bear este combinația perfectă între confortul deplin - dat de croiala relaxată și de materialul prietenos cu pielea - și trendurile din modă. 

Mai mult decât atât, fiecare colecție a brandului se adresează celor neconvenționali, tinerilor și celor cu suflete tinere, care înțeleg că stilul nu are vârstă. 

Pull&Bear aduce în atenția publicului două linii diferite, atât pentru femei, cât și pentru bărbați: o linie ce se adresează adolescenților în căutarea hanoracelor, tricourilor, blugilor, tenișilor și a altor accesorii în care să se simtă relaxați; și o linie care se adresează publicului adult, care a crescut împreună cu brandul și care își dorește o garderobă potrivită și pentru birou, pentru evenimentele de zi sau seară. 

Confortul deplin rămâne, însă, o constantă în ambele linii ale brandului. Da, există rochii de seară confortabile și elegante - în egală măsură. Important e să le găsești! Iar la Pull&Bear găsești o mulțime de astfel de articole vestimentare: de la rochii, până la paltoane, fuste, pantaloni eleganți sau smart casual din stofă.

Mai mult, colecția de îmbrăcăminte Pull&Bear e completată de cea de încălțăminte, accesorii și parfumuri. 

Hai în magazinul Pull&Bear din Supernova Pitești să descoperi colecția eco-friendly!

Grupul Inditex este interesat să le ofere acces clienților săi acces la articole vestimentare realizate în moduri cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. Brandul Pull&Bear nu face excepție, astfel că are o întreagă colecție, denumită „Join life”, în care găsești piese vestimentare confecționate cu și mai mult respect față de natură. 

Colecția „Join life” cuprinde, printre altele, haine din poliester reciclat, în al căror proces de fabricație s-a redus consumul de apă, energie și resurse naturale. „Join life” cuprinde deja o mulțime de produse vestimentare din care îți poți alege preferatele, iar Pull&Bear își propune să o extindă în continuare. Contribuie și tu la o modă din ce în ce mai sustenabilă, alegând articolele vestimentare din colecția „Join life”!