My Geisha | Supernova Pitesti | Supernova

My Geisha, brandul de parfumuri care te ajută să-ți scrii propria poveste

My Geisha

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Sănătate şi frumuseţe

My Geisha este mai mult decât un brand de parfumuri

Încă de la lansarea pe piața locală și, ulterior, internațională, My Geisha și-a propus să fie mai mult decât un simplu brand de parfumuri de calitate superioară, dar cu prețuri accesibile. My Geisha a vrut să devină un brand-poveste care să ajute fiecare clientă să-și scrie propria poveste. Și a reușit.

De altfel, misiunea brandului românesc este inspirată chiar din semnificația gheișelor: gheișele sunt simbolul frumuseții pure, al senzualității, sunt cele care stăpânesc arta seducției și care, în același timp, își păstrează misterul și inocența. 

Vino la My Geisha, în Supernova Pitești, să descoperi colecția variată de parfumuri!

Brandul My Geisha știe că fiecare femeie își scrie povestea în stilul său și în funcție de preferințele sale. Astfel, colecția sa de parfumuri - aici incluzând extracte de parfum, ape de parfum, uleiuri de parfum - cuprinde arome variate, de la combinații de iris și violete, până la combinații de flori de cireș, fructe dulci, trandafir și mosc. 

Feminine, senzuale, elegante și inconfundabile, aromele My Geisha se ridică la înălțimea așteptărilor și dorințelor femeilor - și uneori, chiar reușesc să le depășească.

Vizitează My Geisha din Supernova Pitești și găsește-ți parfumul care te va ajuta să-ți scrii povestea zi de zi!

Colecția My Geisha cuprinde și produse de skincare, make up și produse pentru băi relaxante 

Pe lângă parfumurile cu arome inconfundabile și memorabile, la My Geisha din Supernova Pitești găsești și o colecție variată de produse de îngrijire a pielii, precum măști de față, măști de ochi, creme și serumuri, produse indispensabile în rutina de curățare și demachiere ale tenului. Produsele de skincare sunt atent selecționate și realizate din ingrediente de înaltă calitate, pentru ca tu să-i oferi tenului tău cea mai bună și sănătoasă îngrijire. 

În plus, tot la My Geisha găsești fonduri de ten cu acoperire mare și de lungă durată, care se simt confortabil și natural pe piele. Fiind disponibile în mai multe nuanțe, cu siguranță îl vei găsi pe cel care va părea special făcut pentru tenul tău. Dacă ai nevoie de îndrumare, nu ezita să apelezi la ajutorul personalului, care este extrem de bine pregătit să îți ofere toate răspunsurile și recomandările necesare. 

Și pentru că e esențial ca fiecare femeie să aibă grijă de trupul său și de starea sa de bine, brandul My Geisha aduce în atenția publicului feminin o gamă generoasă de produse perfecte pentru băi lungi și relaxante. Printre acestea se numără brioșele de baie, loțiunile de corp, spumele de curățare.