GSM Planet | Supernova Pitesti | Supernova

GSM Planet - brandul care-și propune să-ți ofere o experiență mai bună cu device-urile tale electronice

GSM Planet

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Electronice, electrocasnice, IT şi telecom

La GSM Planet găsești accesorii care te ajută să ai o experiență mai bună și mai sigură cu device-urile tale electronice

Fie că este vorba despre smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri sau alte device-uri care ne fac numeroase sarcini cotidiene mult mai ușoare, e important să învățăm să avem grijă de ele, astfel încât să le creștem durata de viață și să le protejăm de posibilele accidente. 

De multe ori, accesoriile potrivite ne îmbunătățesc, ba chiar ne completează experiența de utilizare a telefonului, ceasului inteligent sau tabletei și ne scapă de cheltuieli neplanificate. 

Cu alte cuvinte, e mult mai practic și mai înțelept să investești într-o carcasă, într-o husă sau într-o folie de protecție decât să înlocuiești ecranul telefonului sau să-l schimbi cu totul, în caz că-l scapi sau că trece printr-un accident neașteptat. Cea de-a doua variantă se poate dovedi, de cele mai multe ori, mult mai costisitoare decât credeai. 

Pentru a evita astfel de situații neplăcute, neprevăzute și costisitoare, fă o vizită la GSM Planet, în Supernova Pitești, magazinul unde găsești de fiecare dată accesorii de calitate pentru dispozitivele electronice: de la huse pentru telefoane, până la folii de protecție pentru tablete. 

În plus, GSM Planet își propune să ofere clienților acces la produse diversificate, potrivite inclusiv pentru cele mai noi modele de device-uri apărute pe piață.

După o vizită la GSM Planet, te vei putea bucura de device-urile tale în deplină siguranță

Nu știi ce accesoriu să alegi? Nu-ți face griji: personalul este atent la nevoile fiecărui client și pregătit să prezinte recomandări personalizate, adaptate modelului tău de device și, bineînțeles, preferințelor tale. 

După o vizită la GSM Planet, vei avea telefonul, tableta sau smartwatch-ul „echipat” corespunzător: cu o folie de calitate, cu o carcasă adaptată modelului sau cu o husă care să-l protejeze pe termen lung. Asta înseamnă că te vei putea bucura în siguranță de el și, mai ales, vei evita cheltuielile majore neplanificate, provocate de scăparea accidentală a device-ului sau de o altă întâmplare nefericită.