Diferit | Supernova Pitesti | Supernova

Articole vestimentare, încălțăminte și accesorii de damă pentru orice ocazie din viața ta

Diferit

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Diferit, magazinul în care găsești articole vestimentare în tendințe, pentru orice ocazie din viața ta

Diversitate, articole vestimentare care urmează cele mai noi tendințe și raport calitate-preț foarte bun - iată cum ar putea fi descris, pe scurt, brandul Diferit, un brand de fashion care își propune să fie răspunsul la nevoile doamnelor și domnișoarelor.

Ai nevoie de un outfit clasic și totuși șic pentru birou? Urmează să mergi la o petrecere într-un restaurant elegant și îți dorești să porți o rochie cu totul și cu totul specială? Îți dorești câteva piese casual de bază în garderoba ta, dar care să aibă totuși „acel ceva”? Sau poate că ești în căutarea unui accesoriu practic și, totodată, cool care să-ți completeze ținutele de zi cu zi? 

Indiferent de situația în care te regăsești, răspunsul este același: magazinul Diferit din Supernova Pitești, locul în care găsești articole vestimentare în tendințe, cu un raport calitate-preț excelent, adaptate pentru majoritatea stilurilor vestimentare. 

Astfel, fie că preferi confortul și ești adepta stilului casual, fie că eleganța îți definește toate ținutele, indiferent de ocazie, la Diferit vei găsi, mai mult ca sigur, piesele care se mulează pe stilul tău vestimentar și de viață.

Mai mult decât atât, Diferit are și o gamă generoasă de încălțăminte și accesorii, care s-ar putea să-ți atragă atenția încă de când pășești în magazinul brandului, din Supernova Pitești. Aici găsești de la încălțăminte elegantă pentru evenimentele fancy la care ești invitată, până la bocanci și sneakerși în trend.

De asemenea, gama de accesorii pentru femei este atât de ofertantă, încât e aproape imposibil să nu remarci un rucsac, o geantă sau poate o curea care ți-ar completa cu brio garderoba și ar adăuga o notă aparte outfiturilor tale de zi cu zi. Uneori, tot ce ai nevoie pentru a transforma o ținută simplă într-una specială e un accesoriu care s-o evidențieze așa cum se cuvine. 

Bucură-te de promoțiile oferite de magazinul Diferit din Supernova Pitești!

Pe lângă varietatea și modelele încântătoare ale produselor vestimentare, Diferit se mai remarcă printr-o calitate deloc de neglijat: prețurile promoționale. Astfel, în magazinul brandului poți găsi o mulțime de articole pe placul tău, la prețuri reduse, așa că hai la o sesiune de shopping în Supernova Pitești și îmbogățește-ți garderoba cu noi piese vestimentare pe care să le porți cu drag la numeroase ocazii din viața ta!