Coccodrillo | Supernova Pitesti | Supernova

Vino în magazinul Coccodrillo din Supernova Pitești și descoperă cele mai confortabile și calitative modele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copilul tău!

Coccodrillo

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Copii
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card
Telefon
E-mail
Categorie
Copii

Coccodrillo, brandul de fashion pentru copii care investește în calitatea și confortul fiecărui produs

Încă de la bun început, Coccodrillo, brandul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bebeluși și copii, și-a propus să aducă pe piață doar produse realizate din materiale calitative, moi, confortabile și sigure pentru sănătatea celor mici. Tocmai de aceea, Coccodrillo folosește, printre altele, doar bumbac de calitate superioară, selectat cu atenție deplină și provenit doar de la surse de încredere. 

Pe lângă textura materialului, Coccodrillo se asigură că fiecare produs din gama sa este special conceput, încât să treacă testul timpului cu brio, iar copilul să se poată bucura de el pe termen lung. 

Astfel, atunci când îi cumperi celui mic o bluză, lenjerie de corp, o pereche de pantaloni sau un alt articol vestimentar al acestui brand apreciat în rândul părinților, faci, de fapt, o investiție în confortul și sănătatea copilului tău. Pentru a crește durata de viață a fiecărei piese vestimentare, contează să respecți instrucțiunile de pe etichetă. 

Și totuși, de ce sunt atât de confortabile hainele pentru copii de la Coccodrillo? Ce le transformă într-o alegere excelentă de fiecare dată, indiferent de ocazie și de vârsta copilului? Ei bine, e important să știi că pe lângă calitatea superioară a materialelor folosite în confecționarea hainelor, Coccodrillo ține cont ca acestea să fie practice, ușor de îmbrăcat și de dezbrăcat. 

De aceea, în colecțiile brandului vei găsi de fiecare dată haine cu capse - un sistem care te ajută să economisești timp și să-l obișnuiești mai ușor pe cel mic, odată ce mai crește, să se îmbrace și dezbrace și singur.

La Coccodrillo găsești haine, accesorii și încălțăminte pentru orice ocazie și pentru copii de toate vârstele 

Coccodrillo înțelege nevoia părinților de a avea acces la o gamă cât mai generoasă de produse vestimentare pentru copiii lor. Astfel, fie că ești în căutarea unui body pentru bebelușul tău de doar câteva luni, a unei rochițe pentru fetița ta sau a unui nou trening pentru băiețel, la Coccodrillo vei găsi de fiecare dată articolul vestimentar de care ai nevoie. 

Gama de piese vestimentare este foarte generoasă și cuprinde de la haine basic, simple, până la haine multicolorate sau cu imprimeuri vesele, de care cel mic se va îndrăgosti încă de când le va vedea! Articolele vestimentare sunt potrivite pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0 luni și 13 ani.

Mai mult decât atât, colecțiile Coccodrillo cuprind și accesorii indispensabile în garderoba celor mici - de la șosete și ciorapi, până la mănuși și genți pentru școală -, precum și modele variate de încălțăminte - de la papuci pentru casă, până la pantofi și cizme de iarnă.