Actual | Supernova Pitesti | Supernova

Produse de marochinărie atemporale, realizate cu drag și respect în România

Actual

Ore de deschidere
Luni 09:30 - 21:30
Marţi 09:30 - 21:30
Miercuri 09:30 - 21:30
Joi 09:30 - 21:30
Vineri 09:30 - 21:30
Sâmbătă 09:30 - 21:30
Duminică 09:30 - 21:30
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion
Abordare
DN65B, Bradu 117141, Romania
117140 Pitești
Plată
Cash si Card, Card de Credit Star BT
Telefon
E-mail
Site-ul web
Categorie
Fashion

Povestea brandului românesc Actual

Actual este un brand românesc prezent pe piață încă din 1991, când și-a propus să le ofere acces clienților la o gamă generoasă de produse de marochinărie atemporale. 

Brandul Actual pleacă de la premisa că anumite modele de genți, rucsacuri, portofele nu se vor demoda niciodată. Fiecare produs Actual este realizat cu atenție și respect pentru fiecare client care se va bucura de el și, tocmai de aceea, va rezista cu brio în timp. 

Astfel, de mai bine de treizeci de ani, acest brand românesc, ce a luat naștere chiar în Pitești, aduce în atenția clienților doar produse de calitate superioară, disponibile în diferite modele, culori, materiale, texturi. 

Încă de la prima vizită, vei fi surprins(ă) de varietatea modelelor și vei găsi, cu siguranță, cel puțin un produs pe placul tău și potrivit pentru stilul tău de viață și vestimentar. 

Dacă ți-e greu să te hotărăști asupra unui model, fii fără grijă: personalul este pregătit să-ți ofere informațiile de care ai nevoie, astfel încât tu să decizi mult mai ușor ce produs ți s-ar potrivi mai bine. Totodată, acesta îți poate oferi sfaturi și recomandări de întreținere corespunzătoare a produselor alese, astfel încât să le prelungești durata de viață și să te bucuri pe termen lung de accesoriile tale preferate.

La Actual, în Supernova Pitești găsești produse de calitate, la prețuri accesibile

Brandul Actual își dorește să le ofere clienților produse cu un raport calitate-preț foarte bun. Astfel, ai oportunitatea să-ți cumperi, la prețuri speciale, produse realizate cu drag și respectul cuvenit nevoilor fiecărui client. 
Te așteptăm în Supernova Pitești să descoperi cele mai noi colecții ale brandului și să-ți alegi accesoriile favorite!